byłam się połozyc na chwilkę i pospałam moze z 30min.musiał mąż zadzwonić tel.i sie obudzialam

więc zadzwoniłam do lekarza bo spokoju mi to nie dawało i oczywiscie mialam JA racje!co tydz.trzeba robic ktg bo to jest zbyt wazne.jak sie juz wizyt nie ma to co tydz.sprawdzaja tetno i bicie serca!a przez mojego mezulka od dwoch dni sie o to spieramy bo znow powiedzial,ze wie,co mowil lekarz!ach Ci faceci
widzisz więc
Izuniu napisałam wyżej jak to jest..a atmosfera sie rozluznila wtedy choc ja bylam i tak napieta..ale wyszlismyz domku,bylismy w sklepie-kupilam kosmetyki maluszkowi,pozniej w domu zuzel bo akurat nasi jezdzili,lodzik do tego (bez skojarzen ;-)) i lulu
Trasiu rozbawiłas mnie zwłaszcza ostatnim zdaniem
A srakę mam również
nie wiem jak to robicie

napisałam wlansie o ktg.wiec ja jestem spokojniejsza..szkoda tylko,ze to kosztuje za kazdym razem,bo juz tyle na wizyty poszło,ze takie ktg mogli zrobic darmowe
Ivonko ty tak nie lataj z tą szmatąw domu bo trzeba się oszczedzac!!!!moja kolezanka mówi zawsze:"znów lecę na szmacie" tzn. sprząta

a z tymi teściami to faktycznie"no na coś się przydadzą";-)
Setana ja też chcę...może po tych truchawach mnie ruszy

a na spanie to dzis chyba taka pogoda
Baska miód dla moich oczy..kocham te zwierzaki!!!a z porodem to tez mi sie wydaje,ze nie ma reguły..czasem pewne sprawy są dziedziczne ale chyba nie ma co sie nastawiać
super,że kolejny maluszek na świecie!!Marta GRATULACJE!!!!!!!!!
w ogole to ostatnio w naszym gronie znajomych sami chłopcy i w tv słyszałam,ze jakiś wyz na chłopców jest!!!!jak zrobić by drugie było dziewczynką,bo już myslimy o drugim i ja chciałabym coreczkę jako drugą
Asinka ja tez własnie biorę Prenatal DHA(na poczatku sam Prenatal pewnie jak TY)..a jak długo bedziesz brała?bo mi jakos zabraknie 3tabletek do cc i nie bede juz kupowac..chyba sie nic nie stanie,prawda?
a co do wyjscia ze szpitala po cc, to jakeis dziwne zwyczaje w tej klinice bo ja mam cc i 4doby trzeba lezec a jak wszytsko ok to na 5tą sie dopiero wychodzi...ja tez cos sie dowiem na temat tego syropu wiec dzieki równiez!
Doggi a mnie się wydaje,ze skoro tak teraz się meczysz to później bedzie Ci lekko!jakaś sprawiedliwosc musi przecież być na tym świecie!