reklama

Czerwiec 2011

Agabre buuuu szczęściara ;(

Jezu ja zaczynam w silną depresję popadac czytajac co chwile o mamkach ze skurczami, które czekaja az malenstwa wyskoczą... czemu u mnie to takie poje***e jest ? Nosz kurdesz, skurcze ponoc maja do czegos prowadzic, tym w ogole jak lekarz mowi ze dosc mocne są... ale co z tego jak rozwarcie od 2 miechów nie postępuje... jak to tak? przeciez to nie robi sensu at all !! tylko się pociąc !!

UWAGA !! ACHTUNG !! mam focha na poród, nie rodzę !! !! !!

reklama
Doggi zawsze możesz zażądać cc. U nas jest taka klinika, co tylko cc robi, bo tak im łatwiej... Koleżanka tam będzie rodzić, bo nie chce cierpieć przy porodzie... 430 zł zapłacisz i na 2 dzien wychodzisz do domu...

dubeltówka ja nie wierze, ze na mnie cokolwiek zadziała :P :P :P no cóż tylko siedziec i czekac az lekarze sie zlitują nad biedną Doggi, czyli mam jeszcze miesiąc :P

Doggi zawsze możesz zażądać cc. U nas jest taka klinika, co tylko cc robi, bo tak im łatwiej... Koleżanka tam będzie rodzić, bo nie chce cierpieć przy porodzie... 430 zł zapłacisz i na 2 dzien wychodzisz do domu...

w poznaniu nie slyszalam o takich miejsach gdzie mozna cc na żądanie.. nawet zzo nie chcą dawac :D :P A poza tym, ja chce zobaczyc co to poród sn... Czy diabeł taki straszny jak go malują :D :P

Doggi ja cię kobieto przywołuje do porządku twardym trzeba być a nie miętkim!!!!!! Ola czeka na odpowiedni moment,może nie chce być majówką daje Ci co prawda delikatne znaki ale to tak na sam początek zebyś sie nie przyzwyczajała że macierzyństwo to słodka sielanka.
Zapamiętaj małe dzieci mały kłopot duze dzieici duży.
Więc sie nie mazgaj i czekaj.:blink::-p;-):-)

Asinka dzięki za podpowiedź. Chyba zadzwonię do męza żeby mi kupił ten syrop, bo zrobie wszystko by było lepiej.
Teraz zmykam już serio do kuchni. Wyrwać się od Was to jest dopiero wyczyn.

Tusen ja tez ostatnio myślała, że przedstawiona tu ta teoria odnośnie "szybkich dziewczynek" u nas zupełnie się nie sprawdza ;)

Doggi ja cię kobieto przywołuje do porządku twardym trzeba być a nie miętkim!!!!!! Ola czeka na odpowiedni moment,może nie chce być majówką daje Ci co prawda delikatne znaki ale to tak na sam początek zebyś sie nie przyzwyczajała że macierzyństwo to słodka sielanka.
Zapamiętaj małe dzieci mały kłopot duze dzieici duży.
Więc sie nie mazgaj i czekaj.:blink::-p;-):-)
:-p

byłam się połozyc na chwilkę i pospałam moze z 30min.musiał mąż zadzwonić tel.i sie obudzialam:wściekła/y:
więc zadzwoniłam do lekarza bo spokoju mi to nie dawało i oczywiscie mialam JA racje!co tydz.trzeba robic ktg bo to jest zbyt wazne.jak sie juz wizyt nie ma to co tydz.sprawdzaja tetno i bicie serca!a przez mojego mezulka od dwoch dni sie o to spieramy bo znow powiedzial,ze wie,co mowil lekarz!ach Ci faceci

widzisz więc Izuniu napisałam wyżej jak to jest..a atmosfera sie rozluznila wtedy choc ja bylam i tak napieta..ale wyszlismyz domku,bylismy w sklepie-kupilam kosmetyki maluszkowi,pozniej w domu zuzel bo akurat nasi jezdzili,lodzik do tego (bez skojarzen ;-)) i lulu

Trasiu rozbawiłas mnie zwłaszcza ostatnim zdaniem
A srakę mam również:)
nie wiem jak to robicie:confused::eek:napisałam wlansie o ktg.wiec ja jestem spokojniejsza..szkoda tylko,ze to kosztuje za kazdym razem,bo juz tyle na wizyty poszło,ze takie ktg mogli zrobic darmowe
Ivonko ty tak nie lataj z tą szmatąw domu bo trzeba się oszczedzac!!!!moja kolezanka mówi zawsze:"znów lecę na szmacie" tzn. sprząta:blink: a z tymi teściami to faktycznie"no na coś się przydadzą";-)
Setana ja też chcę...może po tych truchawach mnie ruszy:confused: a na spanie to dzis chyba taka pogoda
Baska miód dla moich oczy..kocham te zwierzaki!!!a z porodem to tez mi sie wydaje,ze nie ma reguły..czasem pewne sprawy są dziedziczne ale chyba nie ma co sie nastawiać

super,że kolejny maluszek na świecie!!Marta GRATULACJE!!!!!!!!!

w ogole to ostatnio w naszym gronie znajomych sami chłopcy i w tv słyszałam,ze jakiś wyz na chłopców jest!!!!jak zrobić by drugie było dziewczynką,bo już myslimy o drugim i ja chciałabym coreczkę jako drugą

Asinka ja tez własnie biorę Prenatal DHA(na poczatku sam Prenatal pewnie jak TY)..a jak długo bedziesz brała?bo mi jakos zabraknie 3tabletek do cc i nie bede juz kupowac..chyba sie nic nie stanie,prawda?
a co do wyjscia ze szpitala po cc, to jakeis dziwne zwyczaje w tej klinice bo ja mam cc i 4doby trzeba lezec a jak wszytsko ok to na 5tą sie dopiero wychodzi...ja tez cos sie dowiem na temat tego syropu wiec dzieki równiez!

Doggi a mnie się wydaje,ze skoro tak teraz się meczysz to później bedzie Ci lekko!jakaś sprawiedliwosc musi przecież być na tym świecie!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry