Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

a potem miałam problem jak go wyciągnąc więc zastanawiałam się czy pampka wyciągnac czy dziecko przekręcić hihi ... oj będzie wesoloo jak bedziemy sami w domu już to czuje.... jestem taka zielona !!!! woooww znów sie sypią dzieci jak jabłka z drzewaCoodownie :-) GRATULACJE DLA NOWYCH MAMUŚ
A dla przeterminowanych szybkiego rozwiązania![]()
u nas coraz lepiej, jak bilirubina spadnie to jutro do domuBeniu dziś mi zaserwował taką kupke że aż żałowalam że miśka nie ma hihi
![]()
początki macierzyństwa genialne dziś założyłam małemu pampersa tył na przód i dziwiłam się że nie mogę go zapiąća potem miałam problem jak go wyciągnąc więc zastanawiałam się czy pampka wyciągnac czy dziecko przekręcić hihi ... oj będzie wesoloo jak bedziemy sami w domu już to czuje.... jestem taka zielona !!!!
a szwy troche już ciągną... ;-(Oj uparty Ironia, uparty, a właściwie uparta ;-) Cciekawe po kim to ma ;-)saffi - coś ten dzidek twój uparty3mam kciuki żeby się szybko rozwiązało zanim upłynie 10 dni
![]()