Dzastina222
Czekam..
Dzień Dobry,,,,
Chociaż nie wiem czy on taki dobry.... wiadomość od Agary R mnie strasznie przybiła... mam nadzieję że te problemy Antosia są przejściowe..
i wszystko bedzie dobrze.
Ciekawe jak Doggi?
Mnie też sie dziś od rana brzuchol stawia... i twardnieje mam nadzieję że wytrzymam do wtorku i Oliwier nie zaplanuje wyść przed czasem...Dobra zmykam jade na badanka ostatnie, później na zakupki i do siorki na pogaduchy... miłego dnia wam życzę
Chociaż nie wiem czy on taki dobry.... wiadomość od Agary R mnie strasznie przybiła... mam nadzieję że te problemy Antosia są przejściowe..
i wszystko bedzie dobrze.
Ciekawe jak Doggi?
Mnie też sie dziś od rana brzuchol stawia... i twardnieje mam nadzieję że wytrzymam do wtorku i Oliwier nie zaplanuje wyść przed czasem...Dobra zmykam jade na badanka ostatnie, później na zakupki i do siorki na pogaduchy... miłego dnia wam życzę
wstałam tylko 2 razy w nocy na siku... I nie śpię już od 5.30- więc ogólnie rewelacja! 
Mam nadzieję, że dzisiaj będę miała bardziej udany dzień, bo wczoraj cały dzien ryczałam z byle powodu... Aż się Sz. zaczął zastanawiać co mi się dzieje. Eh... te hormony.