Ivona83
Fanka BB :)
hello w ten pochmurny jak zwykle dzień, młoda własnie zasneła, zobaczymy ile pośpi. Nocka całkiem całkiem oczywiście nie obyło sie bez karmień i od 6 rano była gotowa do zabawy. Udalo mi się ją jeszcze uspać ok 7 na godzinkę żeby sie przespać jeszcze.
Teraz mam nadzieje że coś porobie, poprasuje stertę ubranek, nagram płyty dla teścia i przygotuje jakiś obiadek.
Trasia - ja mam tak samo! Też mi się wydaje że młoda je mało chociaż przybyły jej z 1,5 kg a je tylko ok 5-10 min i koniec a potem grymasi i sie wygina
Mamusia - trzymam kciuki zeby sie udalo!!!
Madziolka - to mam nadzieje że nic się nie będzie działo, ja się strasznie obawiam tych szczepien a mam je jutro :/
OOO juz słysze jakieś jęki z sypialni ://
Teraz mam nadzieje że coś porobie, poprasuje stertę ubranek, nagram płyty dla teścia i przygotuje jakiś obiadek.
Trasia - ja mam tak samo! Też mi się wydaje że młoda je mało chociaż przybyły jej z 1,5 kg a je tylko ok 5-10 min i koniec a potem grymasi i sie wygina
Mamusia - trzymam kciuki zeby sie udalo!!!
Madziolka - to mam nadzieje że nic się nie będzie działo, ja się strasznie obawiam tych szczepien a mam je jutro :/
OOO juz słysze jakieś jęki z sypialni ://