Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nie mam czasu być aktywną,a jak już wejdę to głupio że nie mogę poczytać i dowiedzieć się co i jak u wszystkich,tylko ogarnę ledwo 2-3 ostatnie strony.
a ja buszuje po necie...
Dlatego Izbela34 pytam z gebą do ziemi... nie boisz sie o synka 
tak maluchy miały robione badania pod katem cytomegalii wynik wyszedł IgG dodatni, IgM ujemny, mieli tez robione usg przezciemiaczkowe, wszystko było ok. Badania mieli ze wzgledu na moj wynik IgM dodatniAaga czy diagnozowali Twoje bączki po porodzie pod kątem cytomegalii?

Izabela34 Twoj 7 latek nurkuje![]()
...u mnie chlopaki spia i dziewczyny tyŻa ja buszuje po necie...
chlopaki - mezulo i synek
dziewczyny- coreczka, pies i dwie chomiczki hehheeh
Dzis tez gosci miala, kolezanka z mezem i synkiem nas odwiedzili i czas milo zlecial. Jutro przemeblowanie robimy u dzieci w pokoju bo mi sie nie widzi ustawienie mebli ;-) I wstawiamy pierwszy w zyciu na wlasnosc komputer (z podlaczeniem do neta) do synka do pokoju ;-) Wiem wiem... nie jedna z Was pewnie powie, ze zle robie, ale przynajmniej kumaty jest coraz wiecej w sprzecie komputerowym i skubaniec lepiej myszka operuje odemnie i klawiatura... i powiem Wam ze moj 3latem zaczyna chetnie sie uczyc czytac... przez kompa. Za tatusiem zamilowanie.... eehhh... W koncu mojego meza nie bedzie synek podsiadal hehehe
Komp jak komp, ale moj mezo wscigac synka zaczyna tez w nurkowanie, tego sie bardziej bojeDlatego Izbela34 pytam z gebą do ziemi... nie boisz sie o synka
...od małegoZołza, bolą od czego?
Zasysa ładnie, ale tak mocno, że masakra. Najgorszy jest początek karmienia - muszę zaciskać zęby mocno, żeby nie krzyczeć :/ W trakcie karmienia przechodzi. Ale czasem mały potrafi zacisnąć dziąsełka na brodawce i szarpnąć mocno... Tak zmaltretowane piersi bolą później okropnie... Wielokrotnie chciałam rzucać to karmienie w cholerę, ale póki mam mleko, chcę karmić...
rewelacja!

:-)