mamusia czerwcowa 2011
Mamusia Tymusia
Kati - on zjadł zrobił 2 razy kupkę (ta herbatka na lepsze trawienie widocznie bardzo mu pomaga) i śpi dalej jeszcze nigdy w dzień tyle nie spał :-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
czasami jak juz butelka jest lekka a on zaciska łapki na niej to mu daje potryzmac i moge spokojnie pilotem zmienic kanał albo poprawic okulary :-)no to moja wlasnie zasnela w chuscie.. odczekam jeszcze 10- 15 min i ja wloze w lozeczko... Wykapalam ja, dalam cycka i zaczela mi sie wic w lozku, wiec szybko na pionowa pozycje, tulilam bylo odbekniecie, dwa pierdziaszki poszly a ta dalej mi cos nie teges jak polozylam. Wiec w chuste myk i odleciala w minute ;-) - oby do tej 4.00 spala....Larvunia a moje kochanie śpi w chuście od 2 godz :-) :-) :-) WOW WOW
Co ja w lozeczko kladlam to zaraz cycka szukala... wiec szybko jej go podstawialam co by sie nie wybudzila z nerwow za mocno i zasypiala... na 10 min max :-( no szlag mnie trafial! Znowu w chuste wiazalam, po 15 min w chuscie kladlam do lozeczka i masakra do 23.00 tak w kolko robila! GGrrrr juz mnie nosilo z nerwow.. masakra. No ale spi od ok 30 min twardo juz. OBY!
Nawet jak zasnie i ja wsadze tam na spiocha to zaraz jakby czujnik jakis miala oczy otwiera i mnie szuka... gggrrr... nie ulezy tam, nie chce, zaraz podkowke robi i jeczy
Teraz w chuscie spi na mnie.... zrobie jeszcze jedno podejscie do lozeczka, no musi sie juz przyzywyczajac powoli do spania samej co nie