reklama

Czerwiec 2011

ja też, no ale jeszcze musimy zaczekać z frytkami:-(

Mała dała mi dziś znów popalić...cały dzień nie spała, tylko 1h drzemki na balkonie, czujnie jak zajac na miedzy...i znów placzeee.mam dosc

reklama
zrobiłam całą wielką miskę frytek z młodych ziemniaczków dla mojego M i powiem szczerze że podjadłam kilka :D mam nadzieję że nic małemu nie będzie
Tymuś jest kolejny dzień bardzo grzeczny ma jeszcze problemy z kupcią i pierdzioszkami ale widać że już mu lepiej a najśmieszniejsze jest to że już wczoraj nie podawałam mu kropli na kolkę Delicol bo się skończyły i na razie chyba nie będę kupować bo nie chce faszerować niepotrzebnie dziecka, w razie czego zawsze mogę posłać mężulka po nie nawet w środku nocy (przynajmniej sam tak powiedział he he)
Ironia - mój mężuś się najadł i zaraz farbuje mi włoski tą farbą :D tzn jak teście wrócą i chwilkę zajmą się Tymciem

kochana ja tez zrezygnowalam z tych kolkowych specyfikow i mloda tak samo jak i z nimi funkcjonuje... Ale u nas wielka poprawa i z kupkami juz jest :tak: tfu tfu tfu.
Ja frytki jadlam juz raz... mloda dala rade :sorry:

ja też, no ale jeszcze musimy zaczekać z frytkami:-(

Mała dała mi dziś znów popalić...cały dzień nie spała, tylko 1h drzemki na balkonie, czujnie jak zajac na miedzy...i znów placzeee.mam dosc

Wspolczuje kochana! Moze mial zly dzien... U nas chusta na takie marudzenia pomaga, po 5 min w chuscie odplywa zawsze.

Ja tez cos na poprawe humorku przesylam blhahahhahaha cos dla nas dziewczyny ;p

http://www.youtube.com/watch?v=7FWZhrjONTI&feature=player_embedded

Ostatnia edycja:
Laseczki wtemacie frytek to proponuje frytki z piekarnika takie mrożone- ja zjadłam trochę i Młodemu nic nie było... One niby są bez tłuszczu :sorry: więc powinno być ok.

Był u Nas lekarz- wszystko ok. Kazał Nam zrobić usg bioderek chociaż jego zdaniem jest ok. Kupiliśmy w aptece środek na pleśniawki bo coś mu na podniebieniu wyszło... Dr powiedział, że mogą to być delikatne pleśniawki...

Więc lepiej chuchać na zimne ;-)

Młody śpi od godz 19.30...

Aż się boję co będzie w nocy?! Bo normalnie w dzień mi bardzo rzadko śpi...

Miłego wieczoru i spokojnych nocy! :-)

agatkaT kochana ja wlasnie tez takiejadlam... No ale one maja w sobie tluszcz bo inaczej jakby sie upiekly ;p Ale mlodej nic nei bylo.

moja tez spi od ok 19.00 i sie zastanawiam o ktorej mi teraz wstanie :confused2:

u nas dziś straszna maruda. Mała jak nie śpi to ciągle jęczy, chyba jakiś skok rozwojowy czy coś. Dobrze, że mam tą chustę bo inaczej cały dzień były na rękach, a tak to przynjamnije ręce wolne a mała trochę pospała. Ale jestem strasznie zmęczona. A jutro wyjeżdżam na cały dzień i zostawiam mojego żuczka z tatą:( Tak mi smutno, nie wiem jak sobie poradzę.

reklama
dzień dobry :-)

ale tu pustki... u nas noc rewelacja!

Larvunia masz racje one maja coś tłuszczu... ale mniej niz jakbys na patelni czy we frytkonicy robiła... ;-):tak:

jak pogoda u Was? u nas tragedia!!! znów pada... zimno... szok! gdzie jest lato???!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry