mamusiacóreczki
Fanka BB :)
Lato się pomyliło i dotarło do nas w maju. Nasz pies traci sierść...czyżby przygotowywał się na zmianę sierści na zimową?

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

któraś używała tych kropli?
dzisiaj podam małemu jak się obudzi herbatkę hippa ułatwiająca trawienie, używałyście?
Polecam nakładki AVENT Philips
hejka Kochane! U nas Malwince się też coś poprzestawiało....zasnęłą dopiero o 00,00...marudziła strasznie...tak nagle z dnia na dzień...ale brzuszek jej nie bolał na bank...może to sie zaczął właśnie ten skok rozwojowy..... .dostała także stoliczek edukacyjny z Fishera ale to będzie jak podrośnie...polecam super rzecz
. śpi dalej do 6-7, czasem to jest koniec spania(bo o tej porze męczą nas bączki), a czasem da się jeszcze ululać i kima z nami do 9-10!!!jestem przeszczęśliwa!!!
Dzisiaj przyszły nam grzechotki na rączke z Lamaze...polecam...zobaczymy czy Malwince się spodobają?

Julia zaczęłą się ładnie świadomie uśmiechać. co prawda na razie najwięcej do mnie i do mojego M ale pewnie lada moment będzie śmiała się do wszystkich.My dalej na cycusiu choć czasami butelka wieczorem przed snem i cycus na dokladkę.
Ja byłam już na kontroli u gina i dostalam Azalię. Wzięłam dziś 5 tabletkę, zobaczymu jak będzie dalej.
To tyle w malym skrócie co u nas.

tylko ze zauwazylam ze w lozeczku swoim niechce mi spacNawet jak zasnie i ja wsadze tam na spiocha to zaraz jakby czujnik jakis miala oczy otwiera i mnie szuka... gggrrr... nie ulezy tam
jak wy kladziecie dzieciaczku na brzuchu bo moze ja cos zle robie? jak ma glowe na boku to potrafi ja podniesc aln nie przekreci jej i nie podniesie w druga strone![]()
Nas ratuje tylko leżaczek z wibracjami, bo inaczej to ryk i noszenie w pozycji na ramieniu więc człowiek chodzi wygięty jak paragraf:-(
zostawiłam majatek na pieluchy i mleko ale super było ! Moja sunia też tak gubi że już nie nadążamy tego sprzątać, wszędzie kłaki fruwają...Lato się pomyliło i dotarło do nas w maju. Nasz pies traci sierść...czyżby przygotowywał się na zmianę sierści na zimową?![]()