tusenfryd18
Fanka BB :)
Bosz,jestem padnięta.Podła matka nażarła się wczoraj sałatki z czosnkiem i owoców i dziś młody nie mógł kupki zrobić,padam na pysk.
mamusiacóreczki faktycznie nie zła kobitka się urodziła,to dziwne że(jeśli dobrze pamiętam)drobiutkie szczupłe dziewczyny przeważnie rodzą duże dzieci.
Mój starszy synek urodził sie 59 cm,waga 3450 ale ciuszki na 56 były jeszcze za duże na niego.Mam wrażenie że jego nie zmierzyli dobrze w szpitalu ,bo np.młodszy urodził sie 48 cm czy była by tak duża różnica między braćmi???
blusia cześć:-)
mamusiacóreczki faktycznie nie zła kobitka się urodziła,to dziwne że(jeśli dobrze pamiętam)drobiutkie szczupłe dziewczyny przeważnie rodzą duże dzieci.
Mój starszy synek urodził sie 59 cm,waga 3450 ale ciuszki na 56 były jeszcze za duże na niego.Mam wrażenie że jego nie zmierzyli dobrze w szpitalu ,bo np.młodszy urodził sie 48 cm czy była by tak duża różnica między braćmi???
blusia cześć:-)
moi rodzice zostaną z Tymciem (1 nocka) jejku jak fajnie nie wierze - wybawię się za wszystkie czasy!!! najgorsze jest to że nie wiem jak to bedzie ze sciagnieciem pokarmu, gumka w laktatorze ręcznym aventu mi poszła (mam go po siostrz więc już wcześniej była wyrobiona) bede musiala cos zakombinowac do tego czasu, pojutrze jade do gdanska na wyrwanie 8ki i juz dzis zaczelam sciagac pokarm ale przez peknieta gumke nic nie idzie (szybciej idzie jak reeka nacisne piers) i sciagnelam jedynie 1,5 botelki 125ml a cale sutki mam az fioletowe i takie bolace jak nigdy masakra jakas, szukalam na allegro ale gdybym miala wszystkie nakaladki wymieniac to by mnie wyszlo okolo 60 zl + koszt przesyłki jeszcze a nowy laktator kosztule okolo 100 wiec absolutnie mi sie to nie pyli