Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
W piątek zauważyłam taką małą gulkę za uszkiem Mai - taki groszek, strasznie się wystraszyłam, uryczałam się jak głupia...A dziś lekarki zapytałam i powiedziała, że najprawdopodobniej to węzeł chłonny jest powiększony. Kazała obserwować.Pytala czy mała nie ma na coś alergii...ale skąd ja mam wiedzieć???

taki prezent na 2miesięcznice dostałam edit: oho...pokłócił sie z karuzelą...pewnie zła pszczoła znów go obmawia :-)

U nas sam kredyt i samochód to prawie 2000zł, a jest przecież jeszcze czynsz, wszystkie opłaty no i coś trzeba jeść, po tym wszystkim zostaje może pół jednej pensji więc nie ma mowy żeby mojej czy Tomka wypłaty miało zabraknąć...madziolka - u nas tez tak srednio i na pewno jak pojde na wychowawczy to po powrocie mnie zwolnią, ale juz sie tym nie przejmuje... pokalkulowałam troche i pobiedujemy troszke bo ciezko bedzie za 2500 na mc wyzyc ale mam nadzieje ze to tylko kilka mczawsze sa zlecenia w sieci i pewnie na tym bede w głownej mierze jechać.. jakos to bedzie... tez mamy autko a to juz jest 400 zł miesiecznie eh
![]()
Gratuluję udanej wizytyGodzinę temu wróciłyśmy z usg bioderek - wszystko ok![]()