ja-zolza
Fanka BB :)
no własnie a gdzie podziała sie Doggi? ;-)
moj ma dzis dzień laniazazwyczaj jedno ubranko wystarcza mu na cały dzien a teraz w przeciagu 30 minut 2 razy go przebierałam ...
ubranka mi się kończą a wyprane nie chcą schnąć :-( jeszcze ma dwie szanse bo potem bedzie latał z gołą dupą...

Madzioolka, pocieszyłaś mnie tym pępkowym rekordem ;-) U nas też jeszcze jest kikut i to całkiem nieźle się jeszcze trzyma.
Poza tym jakoś się ogarnęliśmy. Od kilku dni młody jedzie tylko na piersi! :-) Udało nam się bez nakładek. Tylko kiedy się wścieka za bardzo, bo jest zmęczony, zaczyna szarpać, ale wtedy idzie do taty odbić, dostaje smoczka i jakoś się udaje :-)
Nareszcie teściowie zabrali resztę swoich i swojej córki rzeczy, możemy się już urządzać w domku po swojemu. Miesiąc pier***nika był, ale na szczęście się skończył - aż się chce działać :-) Idę więc, korzystając z drzemki Edgarka, poporządkować trochę :-)
ubranka mi się kończą a wyprane nie chcą schnąć :-( jeszcze ma dwie szanse bo potem bedzie latał z gołą dupą...
a co będę chwalipięta..przynajmniej się zmotuwuje do dalszego działania hihi

Jednak pamiętaj, że pokarm z piersi jest szybciej trawiony, więc cyckowe dzieci mogą chcieć jeść częściej. Ale na nic nie ma reguły, ja już przestałam porównywać, stwierdziłam, że to bez sensu.