reklama

Czerwiec 2011

To ciekawe dziewczyny co piszecie o czarnym nietolerowanym przez niemowlęta,jestem ciekawa jak dają sobie muzułmanki w burkach.Tu po Oslo pełno zawsze ich takich biega ,zawsze się zastanawiałam nad biednymi ich dziećmi burka-109iur5.jpgburka798.jpg

madziolka u mnie też podobnie ,młody upodobał sobie za to prawą stronę.

Ostatnia edycja:
reklama
A to jeszcze Wam powiem że jak zaczęłam u lekarza Małą rozbierać to doktor mówi "o jeszcze pępek macie" a ja mu na to że chyba będziemy rekodr bić na co on mówi że rekord to 5 MIESIĘCY..... wyobrażacie sobie tyle czasu funkcjonować z kikutem???...
Nasz trzyma się już na ostatnich niteczkach ale wciąż bardzo mocno, choć wygląda jakby lada dzień miał odpaść więc liczę po cichu że to będzie prezent od Majki dla nas na rocznicę ślubu - czyli ma czas do czwartku :)

Ja się już żegnam, Maja zasnęła standardowo o 23 jak z zegarkiem w ręku :)
Miłej i spokojnej nocki :)

Madziolka, to normalnie przebiłyście nas!:) My z kikutem równo miesiąc chodziliśmy:))

A tak w ogóle, to dzień dobry wszystkim:) Dziękuję za rocznicowe życzenia. Mały wczoraj był na tyle spokojny, że udało mi się zrobić ciasto dla mężusia a na obiad poszliśmy do miasta- jedliśmy na raty- jedno jadło w popłochu, drugie lulało... Ale romantycznie;)) Na koniec tak się rozwył, że przegonił nowych klientów z restauracji:szok: Ale mogli poczekać te 5 min- już wychodziliśmy... Poźniej usnął i chcieliśmy na deser skoczyć, ale gdzie tam- jak tylko wjechaliśmy do kawiarni- ryk. To chyba skok, bo jak nie , to już nie wiem co:-(

masakra tusen te zdjęcia hehe...sama bym sie przeraziła jakbym taką osobe w nocy zobaczyła hiih :-)

u nas próbujemy małego przyuczać powoli żeby w nocy sie nie budził co 3 godziny :-) dzis pierwsza noc przyuczania za nami :) nie było źle :-) spał od 20-1.30 a potem obudził sie przed 5 :-)musze jeszcze tylko wykombinowac jakby tu zrobic żeby spał od 23-5 :-) ale i tamta wersja ni jest zła :-)

my juz po śniadanku, maz poszedł do pracy a mały śpi..więc i ja idę zalegnąć jeszcze na chwilke bo oczy mi sie kleją ..nie lubie wstawać o 5 ;-(

witam
mały na razie śpi choć coś sie "krząka" jak słyszę. My dziś znów mamy odwiedziny tym razem moja ciocia chrzestna z Niemiec z kropelkami sab simplex :-)
no i znów taka pogoda paskudna... bleeee

my przuczamy zeby w nocy spał długo a w dzien nie musi :) zawsze staramy sie kompac o 20 i tankujemy go do pełna, jak przsypia to go wybudzamy i karmimy do konca chyba ze sam nie chce jesc...jak sie tak zatankuje to potrafi p[rzespc ok 5 godzinek o 1 czasami sie budzi bo ma mokro wiec zakąłdamy wiekszego pampersa ktory wiecej wchłania ... zobaczymy jak nam sie to sprawdzi :-)

ironia pisałaś kiedyś że doogi ma dobre hasła ale Ty ją przebijasz "tankujemy do pełna":-D:rofl2:

Mój zasypia między 9-10 i budzi się między 2-3 cycuś czasami ma godzinkę czuwania ale to nie ma znaczenia bo leży sobie grzecznie i w pewnym momencie sam zasypia później budzi sie około 5-6 cycuś i odrazu zasypie i około 8-9 pobudka na całego.
Nie tankuje go do pełna,kurde jak mi się to hasło spodobało:happy:nie przebudzm go bo staje sie marudny,pozwalam mu żeby sam zdecydował ile chce zjeść i kiedy zasnąć.Ja jedynie decyduje o kąpieli,staram się żeby to była jedna i ta sama godzina około 20.

reklama
no własnie a gdzie podziała sie Doggi? ;-)

moj ma dzis dzień lania O_o zazwyczaj jedno ubranko wystarcza mu na cały dzien a teraz w przeciagu 30 minut 2 razy go przebierałam ...:wściekła/y: ubranka mi się kończą a wyprane nie chcą schnąć :-( jeszcze ma dwie szanse bo potem bedzie latał z gołą dupą...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry