reklama

Czerwiec 2011

Madzioolka, ja właśnie dostałam w prezencie Dady2 i otworzyłam z ciekawości, i te też śmierdzą. A tak w ogóle to dostałam Premium Comfort & Care, a wcześniej miałam Premium Soft & Dry i te nie śmierdziały. Więc albo są dwa rodzaje, albo któreś wycofują :eek:

reklama
Witam! Naraszcie cieply dzien za nami, spedzilismy wiekszosc na placu zabaw. Rano tylko sie wkurzylam, bo raczka od okularow mi pekla. Dalam za same oprawki 150€ i teraz pewnie nawet nie da sie ich naprawic :wściekła/y: Od poniedzialku zaczelam znowu pracowac (tylko rano 2 godz), ciezko mi zostawiac malego w domu (tzn z tatusiem), ale trzeba zarabiac na pieluszki i perfumy.

hej
wpadam tylko z zapytaniem do was, nawet nie mam teraz czasu zerknąć co u was, moze jutro mi sie uda. Wiem ze ktoras z cioteczek zamawiała glazure łazienkową w jakims sklepie internetowym (chyba Misialinka), prosze o namiar na ten sklep/linka bo chciałabym zerknac, z tego co pamietam pisalyscie ze dobre ceny były

Madzioolka, ja właśnie dostałam w prezencie Dady2 i otworzyłam z ciekawości, i te też śmierdzą. A tak w ogóle to dostałam Premium Comfort & Care, a wcześniej miałam Premium Soft & Dry i te nie śmierdziały. Więc albo są dwa rodzaje, albo któreś wycofują :eek:
Blusia faktycznie - jest wersja nowa i stara której jeszcze resztki można kupić w niektórych biedronkach.
Stara jest ta soft&dry czyli ta: Biedronka Pieluszki Dada Premium, stara wersja do 2010 - opinie, zdjęcia, informacje - bangla.pl i ona mi osobiście jakoś bardziej pasowała.
Nowa to comfort&care czyli ta: Biedronka Dada Premium, Pieluszki, nowa wersja od 2011 r. - opinie, zdjęcia, informacje - bangla.pl no i ona śmierdzi...

U nas dzień marudzenia i niespania. Od 14 mała zasnęła dwa razy na 5 minut, za to po kąpieli i jedzonku padła w łóżeczku od razu. Nie bardzo mam siłę odpisywać każdemu, wybaczcie...

Aestima ja kupuję emolium na allegro, 25 zł za 400ml. Kupuję po 2 albo 3 to wysyłka wychodzi tanio. Chyba 5 zł chcieli + 1 zł za każde kolejne opakowanie.

A my stosujemy Dady (to już chyba nasza 3 paczka) i nic mi nie śmierdziało a nawet jestem z nich zadowolona :)
Poza tym za tę cenę nie można wymagać super jakości chociaż ja i tak nie mam do nich zastrzeżeń.

cześć :-)
dziś znow udało mi się polączyć z netem i nadrabiam tyle ile mogę. Strasznie za wami tęsknię!!!!
W niedzielę wracam na kilka dni do domku więc myślę, że nadrobię zaleglości w pisaniu i czytaniu.
Dziś Julia skończyła 2 miesiące!!!! Ale ten czas leci szybko.

Doris, hej :) Gratki dla Julki z okazji 2 miesięcy :)

Japaneczka, generalnie pieluszki są ok, dają radę, jedynie zapach niefajny. Aczkolwiek może to jakieś trefne partie nam się trafiły.

reklama
dziewczyny ja tak na szybko
dzis wogolew czasu na nic nie mam, latalam za ciuchem dla siebie na chrzciny - znalazlam juuupiiii a pozniej do castoramy bo remont zaczynami kibelka i chcemy przed chrzcinami skonczyc a ze moj sam sie zdeklarowal ze zrobi bo najtaniej, to z TYDZIEN MNIE NIE BEDZIE NA NECIE. Dla mnie to szok tyle czasu bez internetu :-( ale dam rade. Jade pomieszkac troche gdzie indziej, na ten czas remontu kibelka ;-)
W czwartek chyba wybywam juz....
3majcie sie cieplutko :* pozdrawiam kazda z Was!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry