mamusia czerwcowa 2011
Mamusia Tymusia
a ja jutro jade na wyrwanie 8ki do gdanska mam nadzieje że się załapie, trzymajcie kciuki proszę, buziaczki i do juterka :*
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Z tym się nie zgodzę bo akurat w biedronce cena nie jest wyznacznikiem jakości (ale pojechałam pro-biedronkowoPoza tym za tę cenę nie można wymagać super jakości chociaż ja i tak nie mam do nich zastrzeżeń.
A tak lubię posiedzieć z godzinę w wannie i się pomoczyć
dwa razy się posiusiał...kurcze chyba przeżywa pojawienie młodszzego brata na swój sposób...nic musze to przetrzymać...Maja zasnęła koło 23, godzina siedzenia w wannie i tak jakoś zeszłoMadzioolka, patrzę na godzinę posta i zastanawiam się czy Ty na bezsenność nie cierpisz![]()
Mi dady też nie odparzyły a moje dziecko jest bardzo nieekonomiczne w tej kwestii - kupa na raty i przy takiej częstotliwości zmiany pieluszki jak u nas to używając pampersów z torbami by nas puściła ta mała bulbahej laseczki
ja wam powiem, że jeśli chodzi o pieluchy to ja tam jestem wierna pampersą...nigdy pupa mi się po nich nie odparzała![]()