reklama

Czerwiec 2011

NO niemożliwe- mój mały paszczur śpi już od godziny z 5 min. przerwą na jedzenie! W końcu mam czas dla siebie. A w ogóle to przestałam go nosić ja ryczy tylko kładę go na dużym łóżku i do niego mówię, głaszczę go po główce... i w końcu usnął od tego mojego gadania:)
Wczoraj już miałam naprawdę dość bycia mamą Mieszka i urwałam się z domu wieczorem a faceci zostali sami. Dali radę- jak wróciłam mały smacznie spał:)

reklama
ja dzisiaj umieram...jestem juz tak zmeczona ze nawet nie slysze jak maly placze ;(
w dodatku za dnia jest jeszcze gorzej...Franio ma takie coś ze kiedy nie spi to praktycznie caly czas placze tak jakby mnie wyzywal...
dobrze ze chociazpogoda dopisuje ;p
w niedziele mamy jechac do Lichenia...ciekawe jaka bedzie pogoda..to bedzie pierwsza dluzsza podroz Franka ;p

karolcia - ja wczoraj tak mialam :-( no normalnie dosc wszystkiego... :-( az powiedzialam w koncu .. ze mam dosc bycia matką, ale jak to usłyszałam to az głupio mi sie zrobiło i poszłam małego przytulic bo nie powinno sie takich rzeczy mowic :( głupio mi ze tak powiedziałam :-(

Ironia, każda z nas ma prawo do chwili słabości... byle dzieciaki nie słyszały takich tekstów, kiedy już będą rozumiały, o co chodzi...

Kuma, jeszcze ja się wypowiem a propos tych drżeń... W większości przypadków dzieje się tak przez niedojrzałość układu nerwowego maluszków, ale dobrze, żeby neurolog obejrzał dziecko. U nas tak było, panika okazała się niepotrzebna, bo wszystko jest ok. Tego i Wam życzę :-)

Kurcze spislam sie i post zniknal :wściekła/y: Ja juz po pracy, zaraz ide robic obiad i sprzatnac. Jak sie uda to skosze trawe lub umyje okna. No maly wlasnie sie budzi, wiec sprzatanie poczeka. Od dwoch dni nie mam okularow, juz mnie oczy bola. Pekla raczka i nie da sie ich naprawic, kupe kasy kosztowaly, a gwarancja skonczyla sie miesiac temu :wściekła/y: Ale juz zamowilam sobie nowe - od Armaniego w kolorze turkusowym :-), mam nadzieje ze zrobia jeszcze w tym tygodniu. Milego dnia Wam zycze!

WItajcie, Maja śpi już 2h, jestem w szoku!!!co prawda przy włączonym okapie, ale śpi:-) zanim włączyłam to budziła się co 15 minut z płaczem...Zastanawiam się, jaki rachunek za prąd dostaniemy...Za to zdążyłam nas spakować, bo jedziemy na przedłużony weekend do rodziców:-) Strasznie dużo bagaży, Maja w jedną walizkę spakowana, ja w torbę, do tego wózek, leżaczek i łóżeczko turystyczne...

Dziewczyny, strasznie boli mnie prawa ręka całą od barku aż do nadgarstka, nie wiecie co to może być? noszę małą na obu rękach ale tylko prawa mnie tak boli, że podnieść jej nawet nie mogę...

ja dzisiaj umieram...jestem juz tak zmeczona ze nawet nie slysze jak maly placze ;(
w dodatku za dnia jest jeszcze gorzej...Franio ma takie coś ze kiedy nie spi to praktycznie caly czas placze tak jakby mnie wyzywal...

karolcia - ja wczoraj tak mialam :-( no normalnie dosc wszystkiego... :-( az powiedzialam w koncu .. ze mam dosc bycia matką, ( (

Jejku dobrze że nie jestem sama. Ja się złapałam na tym że użyłam kilka niecenzuralnych słów......przykro mi się dopiero wtedy zrobiło jak mały spał,był wtedy taki słodki i pomyślałam że jak mogłam tak o nim powiedzieć:zawstydzona/y:
Dziewczyny macie jakąś metode na usypianie Waszych maluszków??? Ja już wyczerpałam chyba wszystkie zapasy swojej wyobraźni,i zostało mi tylko noszenie na rekach:-(a nie wiem jak długo tak pociągne.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry