reklama

Czerwiec 2011

Tusen - ja kupiłam kiedyś w biedronce taki zegarek z budzikiem z pozytywkami kołysankami (nawet szum morza tam jest co małego bardzo uspokaja) i ona ma tez taką kulę na górze- projektor gwiazd - i wieczorem jak sie to wlaczy to kolorowe gwiazdki na suficie sie wyswietlaja malego to bardzo uspokaja i wycisza przed snem, a dodatkowo jest cyc noszenie na raczkach i kąpiel późna kolo 22:30 i posmarowanie oliwka jonsona ułatwiającą zasypianie

reklama
my nie mamy jakiejs specjalnej metody..po prostu mały chyba juz wie ze po kąpieli i kolacji idziemy spać od razu zasypia :-) a w dzień jak zje więcej to troszke go poprzytulam lub z nim leze i on tez pobawi się sam czy ze mną i idzie spac :-)

Witajcie, my już po usg główki i wizycie u neurologa. Usg prawidłowe i Mati jest zupełnie zdrowy. Trzeba tylko pilnować żeby nie układał główki na jedną stronę i jak najwięcej kłaść na brzuszku. Pani neurolog przesympatyczna, jak tylko zapytała co nas do niej sprowadza to powiedziałam, że małemu bróda się trzęsie, a ona już za mnie dokończyła, że pewnie nóżki i rączki, tak jakby wiedziała co chcę powiedzieć no i ulżyło mi w 5 sekund. Poweidziała, że nie ma powodów do niepokoju i za 6-7 tygodni mamy przyjść do kontroli.

Dziękuję Wam dziewczęta za uspakające odpowiedzi, ale cóż matka musi się swoje nadenerwować ;)

Hej hej :)

Kuma, super wieści :)
Mamusiu, po jakim czasie od karmienia Ty ściągasz takie ilości? I z jednej czy z dwóch piersi? W szoku jestem normalnie :szok: I dlaczego ściągasz? Karmisz z butelki?

Blusia - pierwszy raz mi sie taka ilosc siagnieta zdarzyła, karmilam do konca przed 6 i ok 10 sciagnelam juz 300ml z obu piersi, potem znowyok 14 tez 300ml i by bylo wiecej ale juz butelki niestarczylo :D kolejny raz po 3 h i to samo, sciagalam wczoraj jak w gdansku bylam na wyrwaniu zęba jak bym nie sciagnela to bym na 100% zapalenia piersi dostala, tak jak jestem z malym to karmie bezposrednio piersia i nie sciagam no chyba ze goscie przychodza lub gdzies idziemy to sciagne by z cyckami nie biedac ;)

hejka,rzadko bywam,ale Kalinie się poprzestawiało i nie chce jeść ode mnie,jak tylko przychodzi pora karmienia i ją dostawiam drze sie wniebogłosy,ale smoczka za to ciągnie elegancko:wściekła/y:,nawet jak jej z butelki mleko daje to łapie łapczywie jakby nie widziała,uszy zdrowe,kolki nie ma,kupę robi,nie wiem co jej jest........

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry