reklama

Czerwiec 2011

reklama
widze ze wyrabiaja nam sie dzieciaczki :-) oby tak dalej !!:D

moj jeszcze od 8 do teraz śpi :szok: juz 4 godzina mija :confused2:

udało mi sie pranie zrobic i powiesic, odkurzyc domek, zmyc pazury i ogolic nozki i ogarnac cały dom :-)

Witajcie dziewczęta :) Jak ja Wam zazdroszczę, że Wasze maluszki tak długo śpią w nocy. Mój to z zegarkiem na ręku co 2,5-3 godziny się budzi w nocy. Raz spał 5 godzin i to był jakiś cud. Kiedy i u nas nadejdą te piękne czasy?? :-)

Młody coś mi tu kwęka, chyba znowu głodny ten mój pasibrzuszek. Normalnie puści mnie z torbami ten głodomor :)))

hejka.
ja się dziś poddałam,ale nie do końca,będzie butelka w dzień,bo ona nie chce ode mnie,ale postaram się ściągać i dawać jej moje mleko,a w nocy narazie ok.
pożycze dziś od koleżanki laktator ręczny aventu,żeby zobaczyć jak ściąga i może zakupię.

porażka moja:-(

justynka - jak to nie chce w dzien Twojego mleka? nie chce cycać czy jak? mi się wydaje że jak dziecko by było mocno głodne to by chętnie jadło nawet z tego co w danej chwili mu nie pasuje, moj nie chce jeść z butelki ale jak jest glodny to wcina az mu sie uszy trzęsą

mmusia nie kneicznie by zjadło...synek kolezanki w 2 mc odrzucił piers i juz... po prostu nie chciał był głodny ale piersi nie chciał a butle chciał :-) moj jak jest głodny a chce go oszukac np herbatka zeby kupke zrobił to wypluwa a mleko ciagnie jak glupi :-)

lece do kosmetyczki :-) odpicuje sie na rocznice ślubu a co :-)

justynka - to nie porażka po prostu dziecko tak chce :-)

ah wróciłam :D matko czuje sie jak nowo narodzona... :-) super sa takie wyjscia.. :d przysżłam wypindrzona do domku odpicowana jak stara bryka a tu maluszek nakarmiony, wykąpany i nyna u tatusia :-) tata super sobie poradził ! :D

reklama
oj tego mi było trzeba :-) zrobilam sie od stóp do głowy :-)

a tata no cóz nie sadziłam ze uda mu sie go wykąpać a tu taka niespodzianka :-)

a jak wasze maluszki bo mój dzisiaj normalnie spał cały dzień :szok: budzil sie na papu i chwile zabawy i spał po 4godziny ciekawe jak bedzie w nocy :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry