Madzioolka
Moja Maja 09.06.2011
Ja nie mam zabawek bo do tej pory Maja spała na spacerach a po przebudzeniu był ryk i biegiem do domu no i do tej pory nie zracała uwagi na zabawki. Jednak po wczorajszym spacerze gdy przez godzinę grzecznie leżała chyba coś Jej zamontujęMadziolka zainteresowałaś mnie tą pandą...chyba też kupie...a używacie jakiś zabawek do wózka???
Zołza ja byłam lepsza - po zarejestrowaniu Małej Tomek włożył akt urodzenia do folderu reklamowego jakiejś glazury a że ja mam manię wyrzucania wszelkiego rodzaju ulotek i gazetek sklepowych to ten folder też powędrował do śmietnika... dobrze że śmieci wyrzuca u nas Tomek to zobaczył i wyjął ten aktNiestety, muszę przyjść we wtorek, wtedy będzie ksiądz, teraz była jakaś babka, która nie mogła nic mi pomóc, bo jesteśmy bez ślubu, a ślub chcemy wziąć tzw. mieszany, więc trzeba z tym do proboszcza... :/
Ale pocieszyłaś mnie, że nie tylko ja mam takiego lenia... ;-) A propos becikowego - ja wreszcie załatwiłam zaświadczenie... Włożyłam je do gazetki, żeby się nie zniszczyło... a potem, w ferworze porządków... wyrzuciłam tę gazetkę![]()
A tak w ogóle to dzień dobry
U mnie upał więc siedzimy w domu zwłaszcza że noga mnie boli tak że ledwo chodzę i wczoraj zjarałam sobie ramiona na słońcu.
Tomek zaraz zabiera mi laptopa bo zawozi go mojemu tacie do szpitala bo mu się tam nudzi bardzo więc pewnie nie będę miała jak zajrzeć na forum w najbliższych dniach, chyba że Tomka wyrzucę sprzed dużego kompa
W każdym bądź razie miłego dnia i weekendu Wam życzę

Ale się wyspałam

,powiedziałby,że zrobił jej dzień dziecka

Ale przynajmniej po dzisiejszym to na zawsze zapamięta czego się nie robi ;-) Buziam :**