Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
witam
Ogitu tylko nie spioszki ja na nogach jestem od 6.30.
Mlodego przyszykowałam do szkoly, w miedzy czasie zajrzałam do Was:-)
Musiałam wczesniej samochod odpalic bo jedynie -10
Zawiozlam mlodego.A teraz pieke sobie buleczki w piekarniku zrobie kakałko i zjem,mam nadzieje ze z apetytem.
Doris tak , ale odczowalna temperatura nie jest.To poczatki zacznie sie czuc mroz jak bedzie -25 w zeszlym roku bylo nawet -30 i dopiero wtedy tak naprawde zmarzlam.
Możesz mi nie wierzyc ale wole tu -20 niz w polsce -5,zupelnie inny klimat,zupelnie inaczek odczowalny.
Możliwe
Ja ogólnie lubię zimę ale tylko jak jest dużo śniegu! No i chyba raczej w górach. Mieszkam w Szczecinie i tutaj nawet temp -5 stopni jest bardzo odczuwalna ze względu na wilgotnosć powietrza. Za to w górach jeżdzę na nartach przy dużo niższych temperaturach i jest dobrze.
Ojej kiedy ja na narty pojadę?????????
Hej dziewuszki Nadzieja- ja na pewno nie mam infekcji, bo lekarz już dwa razy mnie badał (taką wydzielinę mam od początku). W tamtej ciąży też tak było. Chyba tak mój urok po prostu Bo chyba to nic złego skoro fasolka pięknie rośnie Ale Ty Nadziejka- skoro dopiero co pojawiła się ta wydzielina może idź do lekarza, bo jak jakaś infekcja, to trzeba szybko wyleczyć. A inne objawy masz? Gin mi mówił, że przy infekcji- żółta wydzielina czesto o nieprzyjemnym zapachu, swędzenie, ból podbrzusza. Zebrra i Dagamit zamilkły totalnie a zawsze były takie aktywne... mam nadzieję, że odezwą się wkrótce!
Jestem, jestem i czytam Was na bieżąco, dzięki, że o mnie pytacie
Czytam Was, ale do pisania nie mam jakoś serca, złapałam dołek i martwię się, ze dzidzia może być chora.. ech, pewnie wszystkie to przeżywacie tak samo jak ja... Jakaś taka schiza w głowie, że przezierność wyjdzie źle... Tak często ostatnio o tym słyszę, że już nie potrafię być dobrej myśli... USG dopiero 06/12, więc jeszcze praktycznie 4 tygodnie...
Doris, narty Ci się marzą Kochana... Jeszcze trochę
Tusen, pięknie tam u Ciebie, mimo, że zimy nie lubię, to Twoje fotki takie klimatyczne - super!
Pieknie dzisiaj, słonko świeci, a mój Jasiek wczoraj temperatura powyżej 38 stopni, więc dzisiaj na spacerek nie wyjdziemy niestety... Najgorsze, że nawet nie wiem co mu jest...