reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwiec 2011

reklama
witam
Ogitu tylko nie spioszki ja na nogach jestem od 6.30.:tak:
Mlodego przyszykowałam do szkoly, w miedzy czasie zajrzałam do Was:-)
Musiałam wczesniej samochod odpalic bo jedynie -10:baffled:
Zawiozlam mlodego.A teraz pieke sobie buleczki w piekarniku zrobie kakałko i zjem,mam nadzieje ze z apetytem.

Doris:) tak , ale odczowalna temperatura nie jest.To poczatki zacznie sie czuc mroz jak bedzie -25 w zeszlym roku bylo nawet -30 i dopiero wtedy tak naprawde zmarzlam.
Możesz mi nie wierzyc ale wole tu -20 niz w polsce -5,zupelnie inny klimat,zupelnie inaczek odczowalny.

Możliwe
Ja ogólnie lubię zimę ale tylko jak jest dużo śniegu! No i chyba raczej w górach. Mieszkam w Szczecinie i tutaj nawet temp -5 stopni jest bardzo odczuwalna ze względu na wilgotnosć powietrza. Za to w górach jeżdzę na nartach przy dużo niższych temperaturach i jest dobrze.
Ojej kiedy ja na narty pojadę?????????

Hej dziewuszki:)
Nadzieja- ja na pewno nie mam infekcji, bo lekarz już dwa razy mnie badał (taką wydzielinę mam od początku). W tamtej ciąży też tak było. Chyba tak mój urok po prostu:) Bo chyba to nic złego skoro fasolka pięknie rośnie;) Ale Ty Nadziejka- skoro dopiero co pojawiła się ta wydzielina może idź do lekarza, bo jak jakaś infekcja, to trzeba szybko wyleczyć. A inne objawy masz? Gin mi mówił, że przy infekcji- żółta wydzielina czesto o nieprzyjemnym zapachu, swędzenie, ból podbrzusza.
Zebrra i Dagamit zamilkły totalnie a zawsze były takie aktywne... mam nadzieję, że odezwą się wkrótce!

Ostatnia edycja:
Ale ich już nie ma od kilku dni. Czekajcie zaraz sprawdzę od kiedy dokładnie...

Sprawdziłam- ostatnie posty Zebrry i Dagamit są z 5 listopada. Mam nadzieję, że wkrótce się odezwą...

Ostatnia edycja:
reklama
Jestem, jestem i czytam Was na bieżąco, dzięki, że o mnie pytacie ;)

Czytam Was, ale do pisania nie mam jakoś serca, złapałam dołek i martwię się, ze dzidzia może być chora.. ech, pewnie wszystkie to przeżywacie tak samo jak ja... Jakaś taka schiza w głowie, że przezierność wyjdzie źle... Tak często ostatnio o tym słyszę, że już nie potrafię być dobrej myśli... USG dopiero 06/12, więc jeszcze praktycznie 4 tygodnie...

Doris, narty Ci się marzą Kochana... Jeszcze trochę ;)

Tusen, pięknie tam u Ciebie, mimo, że zimy nie lubię, to Twoje fotki takie klimatyczne - super!

Pieknie dzisiaj, słonko świeci, a mój Jasiek wczoraj temperatura powyżej 38 stopni, więc dzisiaj na spacerek nie wyjdziemy niestety... Najgorsze, że nawet nie wiem co mu jest...

Miłego weekendu Dziewczyny!

Do góry