reklama

Czerwiec 2011

Dzień Dobry

Ale u nas piękna pogoda! Już jest 20 stopni a ma być 26 :-). Cieplej nic latem.
My się ubieramy i lecimy do miasta i na spacerek. ja już zdrowa, Julia się nie zarazila ode mnie więc jest dobrze.
Mamusia cz.......widzę, że Tymcio dziś skonczył 3 miesiące...buziaczki dla niego!!!!
Asinka......a dla Twojego Tymcia duuuużo zdrówka!!!
Larvunia a jak tam twoje maskotki???
Mrsmoon....moja też ostatnio wcześnie wstaje, trochę się pokręci, pogada i dalej idzie spać.

reklama
czesc czesc
dzis dzien chlopaka :-)

mamusiu cz. ja biore tabsy dla karmiacych :tak:
Doris robie, ale narazie w tempie żółwia ;-) Na dworze dluzo siedze bo piekna pogoda prawda :-) a jak jestem w domu to mloda sie zajmuje albo to obiad a to sprzatanie, prasowanie itp ;-) gdy przyjdzie wieczor to juz sil nie mam na nic :sorry2: Ale szyje sie slonik teraz :tak:

ja biore cerazette ale to tylko przejsciowo myślę nad mireną (coś podobnego jak spirala ale ze zbiorniczkiem bardziej bezpieczna bo zwykła spirala się przesuwa w macicy i już nie działa) ja na razie mam guza w macicy i puki się nie wchłonie a mam nadzieję że się wchłonie to bym chciała mirene ale jest strasznie droga bo około 1500 kosztuje :wściekła/y:

u nas też pięknie, spacerek już zaliczony. Musiałam szybko wrócić bo czekam na kuriera...
Marysia leży od 10 minut na macie i bawi się sama! :) Za waszymi namowami daję jej trochę czasu dla siebie. Nawet nie marudzi, ogląda sobie zabawki i coś tam gada, a ostatnio tylko rączki wchodziły w grę. Może dziś będzie chwila wytchnienia. Poza tym dziś nie mam zajęć. Wolny dzień - jakie to cudowne!!! :)
Na razie egoistycznie o sobie, przepraszam...

reklama
u nas też pogoda dopisuje, o dziwo!!! Maja wstała, zjadła, pewnie z godzinkę się pobawimy i też na spacer wybywamy.
Dziewczyny, dziś dzień chłopaka - tak tylko przypominam;-)
Lecę wstawić pranie

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry