reklama

Czerwiec 2011

reklama
dubeltowka moja Gracjna tez niestety ulewa okropnie ale powiem Ci ,ze odkad zaczelam dosypywac jej kleik kukurydziany do mleka (ok 2-3 x dziennie dostaje zageszczane) to jest lepiej i ulewa znacznie rzadziej.W zasadzie zaczelam zageszczanie jak skonczyla 3 mies i 1 tydz.

Aestima, ja też nie moge doczekac się naszgo zlotu, choć boję się, że u nas znowu jakies choróbsko sie pojawi... Współczuję nocy!
Na zatoki polecam też olbas oil, mi bardzo pomaga, smaruję sobie pod nosem i wszystko spływa. Tylko uważaj jesli jesteś alergiczką - może uczulać (u Jasia powoduje napad duszności)

Całuję imieninowo obu Igorków :)

Dubeltówko, ja raczej nie pomogę, ale może jakaś herbatka?

Wróciliśmy z Wesołego Miasteczka :) Zrobiłam parę fotek i jak zrzucę je na kompa, to Wam pokażę. Gofry zaliczone, spacerek zaliczony, zjemy i pewnie znowu na spacer wyjdziemy. Na słoneczku jest super, ale w cieniu, gdzie wiatr wieje już mniej przyjemniej.
A ja wygrałam aukcję Vetch Alfie mis uczniaczek od 3 do 18 miesiecy (1834432039) - Aukcje internetowe Allegro Teraz poluję na kaczuchę VTECH - interaktywna Kaczuszka do kąpieli (1834433736) - Aukcje internetowe Allegro

Katamisz
- dla Twojego Igorka również życzenia wszystkiego najlepszego: zdrówka przede wszystkim, uśmiechu, grona przyjaciół i szczęśliwego dzieciństwa :*
Ironia - buziaki dla Benia :-) Oj leci ten czas, leci... My już za 2 dni 4 miesiące kończymy :-)
Olga - może gdzieś pisałaś, ale ja tak "po łepkach" oblatuję ogólny - w jakiej dzielnicy mieszkasz, bo widzę, że z Wawy jesteś :-)?
Aestima - życzę Ci szybkiego powrotu do zdrowia :* Dobrze, że mąż taki posłuchany ;-)
Trasia - i oby mąż na spacerku umysł przewietrzył i więcej się tak nie zachował :*

moj wczorajszy eksperyment sie nie powiodl, mała obudziła sie po 3,5 godzinach, dzis robie powtorke, tym razem mam wiecej mleka, jak to sie uda to kupie sobie laktator, bo odciagac recznie to mi sie srednio usmiecha, 120 ml odciagalam chyba 1,5 godziny, no ale jesli nie uda sie to to bez sensu kase wydawac, no zobaczymy, no i zageszcze delikatnie dodajac kleiku, ale tylko troche
sory ze tak tylko o sobie ale reka mnie boli po tym odciaganiu, jestem wykonczona, chyba od 3 tygodni spie 2-3 godziny, potem mala sie budzi a ja zasnac nie moge wiec tak na dobra sprawe w nocy nie wiele spie, a w dzien to juz wcale, wlosy mi wychodza, oczy zamykaja, no tak dalej byc nie moze

Witam sie wieczornie,
dzisiaj cały dzień byliśmy poza domem głownie w Parku Ojcowskim w lesie, wycieczka super tylko mała spędziła większość czasu na ręce bo gondola odpadała ale byli też dziadkowie to nas wyręczali :-) chyba będe spacerówkę próbować.

Aestima - ta mata to wygląda jak karimata, zupełnie inaczej wyglądają te puzzle co są na smietniku :)

Wszystkiego najlepszego dla solenizantów!

Również dużo zdrówka dla wszystkich chorych żeby was poopuszczały te wirusy.

Wspominałam wam że wieczorkami mała bardzo marudzi dzisiaj ją wyjatkowo wykąpaliśmy o 19.30 i po jedzonku od razu zasnęła, pewnie wcześniej się przez to obudzi.... ale chyba potrzebuje iść wczesniej spać. Zobaczymy jak to będzie :)))

Idę oglądać Mam talent. Miłego wieczorku

Witam sie wieczorowa pora, u nas sie dlugi weekend zaczal (w pon jest swieto). Mielismy kolejny cudownie goracy dzien, fajnie uplynal, maly uwielbia byc na swierzym powietrzu.
Dolaczam sie do posiadaczek "wielkich niebecnych" mezow. Ja rozumiem, ze jak on pracuje i zarabia 10 razy wiecej ode mnie to malo jest w domu, ale niesamowicie mnie wqurwia jak on moze byc w domu z rodzina, a szlaja sie gdzies ze znajomymi, albo graja w karty. Wtedy jest foch i zimne lozko, to zawsze dziala. Na szczescie picie to zupelnie nie jego problem, no ale Wlosi malo pija.
Naszym pelnomiesieczniakom i solenizantom slemy calusy!

reklama
Wpadłam na chwilkę poczytać zaległe wątki i gapa ze mnie straszna Trasiu i Doris WITAM NOWE MODERATORKI!! :)

U nas dzień minął pod znakiem MEGA MARUDZENIA liczę ,że jutrzejszy będzie łaskawszy bo głowa mi pęka od krzyków Gracjany:zawstydzona/y:Taka mała wścieklizna z niej była dzisiaj.Jakby mogła to by zagryzła człowieka.Myślę ,że powolutku idą ząbki.:zawstydzona/y:Ehh i tym miłym akcentem kończę na dziś swój post bo padam na twarz :tak:Mam nadzieję ,że jutro nie wstanę lewą nogą i Gracjana pozwoli mi do Was zajrzeć.Dobranoc dziewczęta.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry