reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2011

Sylwia, niskie ciśnienie nie zagraża zdrowiu, jak wysokie, jednak bywa powodem nieprzyjemnych dolegliwości - osłabienie, senność, zawroty głowy. Kiedyś, jeszcze przed ciążą, miewałam takie ciśnienie, jak Ty czy Doris, a zdarzyło się i 70/45 :baffled: Czułam się fatalnie, mroczki przed oczami, albo po prostu ciemność... masakra. Lekarz kazał mi dużo pić [wody ;-)] przynajmniej 2litry dziennie. Na początku było mi trudno, ale się przyzwyczaiłam i teraz RR utrzymuje mi się w granicach 110[120]/70[80].
Na początku ciąży możemy spokojnie dużo pić, więc do dzieła :happy2:

reklama
Witam:-)
Dzień zaczoł sie kiepsko.Rano mąż mnie obudził i pionformował że bierze dziś mój samochód bo swoim wpieprzył sie do rowu przed domem.Tak że jestem uziemiona dzis do 16:wściekła/y:
Ale za to na 18 -tą umówiłam sie do fryzjera,tak że humorek mi sie poprawi.

Życzę Wam miłego dzionka:-)

Witam się tylko i zmykam do pisania :baffled:
Nie chce mi się straaasznie, ale nie ma wyjścia ... czas goni :-(

Sylwia, ja całe życie mam niskie ciśnienie ... 90/50 to u mnie norma, 100 przekraczam od wielkiego dzwonu ;-)nigdy nie miałam z tego powodu problemów, w ciąży też wszystko było OK :tak: nie martw się na zapas ... o wiele lepsze niskie niż wysokie !!!
a co do wyników, to weź pod uwagę, że w ciąży normy są trochę inne :tak: ale jak się bardzo niepokoisz, zawsze możesz skoczyć do kogoś na konsultacje ...
Tusenfryd, to Cię mężuś urządził ... oby Ci czas do 16 szybko zleciał ;-)

zołza gratuluje kolejnego tygodnia ! :D ale to szybko leci :) jeszcze 8 tyg i będziesz na półmetku :)

ale sie wczoraj wkurzylam, szef przedstawil mi nowa propozycje zeby dorobic - typowy śmieciowy biznes typu perfumy i mu odmówiłam, ale dał do zrozumienia że " zamykam sobie zrodlo dochodow" nosz....co za....trudno mozliwe ze calkiem sobie zamknę kurek, ale przynajmniej nie bedę się zajmować śmieciową robotą... dziś mu muszę konkretnie odpowiedzieć.....
i kto tu mowil ze nie wolno ciezarnych denerwowac :]

Spoko spoko dziewczyny daje rade:-D:-D:-DTylko młody był niepocieszony że bedzie musiał sam do domu wracac.

Boże.....ja jeszcze w piżamie:-)

A nawet nie zauważyłam że już 12 tydzien mi sie zaczyna,juppi:)

Witajcie :)

nie zaglądałam od 15 przynajmniej i teraz nie sposób nadrobić..
ironia - co to za śmeiciowa robota? bo ja sięnie znam na tym...
tusen - no to nieźle... a wyciągnął już ten swój samochód.. ? Niech Ci dzien dobrze mija!

Ja dziś mam w planach ciasteczka kruche - chcę zrobić moim dziewczynom z chóru, bo muszę im powiedzieć o ciazy i że nie zaśpiewam na bardzo ważnym koncercie pod koniec maja... Bo nawet jeśli bedę nadal w trójpaku, to raczej nie wyjadę 300km od domu...

A ja muszę iść na zajęcia... Ale i tak sobie odpuściłam te o 8 rano:) Idę na 10:))
Trzymajcie się dziewczyny i do zobczenia potem:))

reklama
Ironia, dzięki - to niesamowite, jak czas zapiernicza :-) Wczoraj właśnie zdałam sobie sprawę z tego, że jeszcze 2 miesiące i może się dowiem, czy moje cudo to Fasolek czy Fasolka ;-)

Do góry