• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwiec 2011

zeberko dzięki, właśnie obawiam się tego czasu, bo ja dostałam pierwszego ząbka jak 1,5 roku miałam...chybabym zwariowała przez najbliższy rok jakby Maja dzień w dzień taka marudna była:szok:
Masz rację z przychodnią - skoro same dzieciaki, to rzeczywiście głupio się wpychać, szkoda, że na godziny nie zapisują, u nas w NZOZie chociaż sporadycznie chodzę, to nie zdarzyło mi się czekać dłużej niż 25-30 min.
O tym gryzaku pisała chyba andariel na zakupowym, że u niej niestety się nie sprawdził, no ale każde dziecko jest inne, wiec może Bartuś załapie:tak:
metoda, którą przytaczasz bardzo fajna, ale ja bym się obawiała zadławienia, chciałabym poznać wrażenia osoby, która ją stosowała, bo od teorii do praktyki droga daleka;-)
Aestima czekam na relację z pierwszego użycia doidy cup - może i ja spróbuję?

reklama
Happy Halloween !!!!!:) IMG_8189.jpg

Nadzieja ale czad!!!! no slodziak maly, superowo wyglada :tak:
zebrra ja puki co mielej jablko i marchewke.... tydzien juz podaje, na przemian. Raz dostala banana z pieca na cieplo :-)
Ze starszym jakos na wyczucie szlam z tym jedzeniem wiekszych kawalkow, bez mielenia ich... puki co rozdrabniamy tak bardzo jak sie to da ;-) mPuki zabkow nie ma. Marcelek pierwsze dwa zabki dostal w wieku 9 mies.
Nie wiem kiedy i co podam nastepne... Jablka mamy z sadu wuja... marchewka z ogordka rodzicow.... no banan ze sklepu byl ;-)
cycolimy sie caly czas ;)

Ostatnia edycja:
reklama
Ja wlozylam do piekarnika.... umyte, cale ze skorka... Peklo, troche soku wyplynelo i zrobil sie taki mus jakby z jablka ;-)
No misia to uwielbia!
Kroje na 4 czesci, czekam az ostygnie tak bym mogla obrac je - skorka sama odchodzi i wyjac ten srodek (pestki i to twarde co jest wokol pestek).... Pozniej miksuje na miazge, nozami mikserowymi kurde nie pamietam jak sie ten sprzet zwie :sorry2: i taka ciepla papke podaje misi... jest jeszcze ciepla. Ojej jak ona to wcina :-)

edit:
aaaaaaaaaa wygralam aukcje heheheh a 9 zl nowa sukienke bede miec hehehe calkiem nowiutka,chyba ktos nie dopilnowal aukcji bo chodza one po minimum 60zl ;p

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry