reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Czerwiec 2011

Wybaczcie ale nie mam weny na pisanie, ostatnio jakaś masakra z tym usypianiem, po kąpieli pije i otwiera oczka i sie chce bawić na całego...:rofl2::crazy:
dziś po drugim cycu usnął ale na łózku i to M. przedtem go usypiał, przynajmniej próbował ale cyc niezastąpiony
Te dni mi tak szybko uciekają, ze nie wiem kiedy a już wieczór, praca mi się śni i w ogóle do duuupy...
sorki ale kompletnie nie mam humoru
dobranoc moze jutro bedzie lepiej:tak:

reklama
S5003581.jpgS5003566.jpg
oto obiecane zdjecia, troche sie wstydze ich pokazywac bo nie sa takie jak chcialam ale o pierwsze robione na szybko a sa to troty bardzoooooooo pracochlonne, po drugie pod tor biedronkowy dalam niepotrzebnie galaretke wiec te bplamki to po prostu ropuszczona masa po trzecie kosystencja masy nie jest taka ładna bo uzywalam barwnikow w plynie a lepsze sa te w proszku bo te w plynie zmieniaja konsystencje tej masy. to tak rady dla tych ktore chcialyby sie troche pobawic...niestety zeby do czegos dojsc trzeba troche pocwiczyc pewne rzeczy
a i warto zaoatrzyc sie w foremki do kwiatuszkow bo ich robienie mija sie z celem
a tak w ogole witajcie:)

Ostatnia edycja:
O! Pierwsza:-) Michał miał wyjazd służbowy o 7:00, więc o 5 już budzik dzwonił:no: A i tak ledwo zdążył:szok::-D

Idę po kawkę...

doberek ;)
mój Tymoludek pobił rekord i spał dziś do 8 jak nigdy :szok::-)
Marta, Aestima, Doris - witajcie
Marta - torty cudowne, gratuluję cierpliwości ja bym nie dała rady

Ostatnia edycja:
reklama
Cześć dziewuszki :)

Marta zbieram szczękę z podłogi..... SZACUN!!! torty śliczne :) mi ostatnio same zakalce wychodzą, szkoda gadać...

Mamusia to fajnie sobie pospaliście:)
Maja przebudziła się po 1 w nocy bo przez sen przekręciła się na brzuch więc Ją odwróciłam bo na brzuchu od razu się wkurza bo nie położy głowy i tak 4 razy po kolei, co Ją odwracałam to Ta aparatka znowu na brzuch przez co rozbudziła się całkowicie, zaczęła pluć i się chicholić i tak przez godzinę w środku nocy... było bosko:)

Aestima mój miał nastawiać budzik bo dziś znowu mecz siatkówki ale ostatecznie stwierdził że mu się nie chce i że jak wczoraj przegrali to dziś bojkot i nie ogląda a rano jak wstał to zobaczył że mecz dopiero o 10 transmitują :)

Doris cześć :) jak tam Juleczka, zasnęła o ludzkiej porze czy znowu śmigała do nocy? :)

Do góry