asinka przede wszystkim gratulacje!!! Łatwo będzie zapamiętać kiedy rocznica

a kiecka super, do rudości będzie pasować

Doczytałam - gratuluję ząbka!!!! i zazdroszczę

no i już wiesz czemu Tymon taki maruda był ostatnio
Madzioolka jak tam pęcherz?
katamisz ten 3-ci grudnia w pracy możesz potraktować jako rozgrzewkę

no i te 4 dni dłużej z Gracją będziesz:-) wydaje mi się, że Gracja po prostu wyczuwa Twój niepokój i też jest niespokojna
kati mam nadzieję, że dziś samopoczucie lepsze....w sumie to Wam wracającym do pracy nie dziwię się, że macie doła, to przykre, że takie maluszki musicie zostawić, dobrze, że macie kogoś zaufanego bo niani do takiego maleństwa nie wyobrażam sobie za bardzo...
marta super te torty, ale z Ciebie artystka

podziwiam Cię, bo po 2-ch jelitówkach to chybabym o miesiąc imprezę przełożyła...
mamusia nie drażnij mnie opisywaniem jak długo Tymek śpi;-) ja jestem bliska wykończenia fizycznego, nawet w dzień długie spanie się skończyło...noc też bez zmian...
Misia witaj, współczuję, mam prawie to samo...Sto lat dla Malwinki!!! Może dziś zrobi Ci niespodziankę i da się wyspać? Widziałam w necie zdjęcia z tej kampanii - ostre

Amerykanie są otyli, to może i mogą udusić dziecko w łóżku...
A u nas? Dziś rano byłam znów na rehabilitacji, przez te cholerne korki przepadł mi masaż...Wróciłam, A pojechał do pracy, my na spacer poszłyśmy, bo piękne słoneczko świeciło. Kupiłam Mai niekapek MAM i nawet nieźle sobie radzi. To taki prawdziwy niekapek, trzeba mocno dziąsełkami przydudsić, żeby coś poleciało