mamusia czerwcowa 2011
Mamusia Tymusia
dzieńdoberek
wczoraj przyjechali moi rodzice i Tymciowi w ogóle nie chciało się spać zawsze kąpiel o 19 amu i lulu a teraz kąpiel i zabawa chichoty śmiechy i oczy jak 5 zł, zasnął około 21 i spał do teraz beż żadnej pobudki
zaraz cycki by mi eksplodowały, teraz Tymoludek się bawi w łóżeczku a ja odciągam pokarm
aha wczoraj miałam imieniny (nie obchodzę, bardziej urodziny się dla mnie liczą) a rodzice przywieźli mi bukiet róż, bombonierkę, 3 ogromne czekolady i kupę pysznych tortowych ciast - jak ja mam dbać o linię jak tu takie pyszności
miłego dnia
wczoraj przyjechali moi rodzice i Tymciowi w ogóle nie chciało się spać zawsze kąpiel o 19 amu i lulu a teraz kąpiel i zabawa chichoty śmiechy i oczy jak 5 zł, zasnął około 21 i spał do teraz beż żadnej pobudki
zaraz cycki by mi eksplodowały, teraz Tymoludek się bawi w łóżeczku a ja odciągam pokarmaha wczoraj miałam imieniny (nie obchodzę, bardziej urodziny się dla mnie liczą) a rodzice przywieźli mi bukiet róż, bombonierkę, 3 ogromne czekolady i kupę pysznych tortowych ciast - jak ja mam dbać o linię jak tu takie pyszności

miłego dnia

Ostatnia edycja:

drogie jak cholera ale na wyjazdy moze sie sprawdzic :-) smakowo nawet mnie smakowalo 
żyć mi się nie chce:-(