reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Czerwiec 2011

dzieńdoberek
wczoraj przyjechali moi rodzice i Tymciowi w ogóle nie chciało się spać zawsze kąpiel o 19 amu i lulu a teraz kąpiel i zabawa chichoty śmiechy i oczy jak 5 zł, zasnął około 21 i spał do teraz beż żadnej pobudki :szok: zaraz cycki by mi eksplodowały, teraz Tymoludek się bawi w łóżeczku a ja odciągam pokarm
aha wczoraj miałam imieniny (nie obchodzę, bardziej urodziny się dla mnie liczą) a rodzice przywieźli mi bukiet róż, bombonierkę, 3 ogromne czekolady i kupę pysznych tortowych ciast - jak ja mam dbać o linię jak tu takie pyszności :no:
miłego dnia :tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Witam,
Ja na zajeciach czekam z niecierpliwoscia na 11.30 wtedy bedzie wiadomo czy zaliczyłam poprzedni test.

pozdro dla wszystkich i spokojnej soboty

Cześć :)

mrsmoon dziękuję już lepiej, furagin działa :)

Marta padliśmy wczoraj z Tomkiem oboje po 23 podczas oglądania bonda i przez to przegapiłam promocję na stronie rossmana bo można było pobrać kod i kupić mleko bebilon za 30 zł zamiast za 39zł ale rano już wszystkie kody były wykorzystane...

Mamusia to spóźnione życzenia wszystkiego najlepszego :) i życzenia dla wszystkich Kasieniek :):):)

mgordon jak wyniki zaliczenia??

Ja uciekam na razie, po południu jadę zrobić zakupy mikołajowe dla dzieciaków w mojej rodzinie bo za tydzień będzie pewnie masakra w sklepach i dzikie tłumy.
Do zobaczyska wieczorkiem :)
Miłego dnia :)

bry bry bry ;) wpadam na chwilke :sorry:

mlody drzemie po mleczku candi :) kupilam wczoraj taka nowosc mleczko gotowe w buteleczce od 6 mc :) waniliowe:cool2: drogie jak cholera ale na wyjazdy moze sie sprawdzic :-) smakowo nawet mnie smakowalo :D takie smakowe :tak: mlodemyu nie smakuje jakos bardzo :confused2:

oho obudzil sie od klikania klawiatury :)

Witajcie,

a ja wpadłam żeby się wyżalić i uciekam. Pokłóciłam się z A, mam ochotę w niego jabłkiem rzucić...do tego dziś jak Maję do auta na rehabilitację pakowałam, to zauważyłam, że mam rysę na boku auta długą na 40cm i grubą na cm... taką głęboką w dodatku:-(jakiś h... mi musiał na parkingu przy wjeżdżaniu albo przy wyjeżdżaniu zrobić...pewnie tam gdzie parkuję na moją rehabilitację, bo ciasno dość są miejsca wyznaczone...ale jestem zła:wściekła/y:żyć mi się nie chce:-(
sorry, że tylko o sobie, ale nie mam siły na nic więcej...

reklama
mrsmoon - nie martw się kochana, po każdej burzy wychodzi słońce, a swoim A się nie przejmuj, faceci tacy są (a swoją drogą mam nadzieję że Tymcio taki jednak nie będzie) zobaczysz będzie dobrze, zobacz jaką masz piękną córeczkę i z niej czerp radość, ja tak robię jak mam zły dzień i od razu wszystkie smutki mi przechodzą, tulam Cię mocno :*

Do góry