hej, jaka znowu niemrawa jestem, leb mnie boli od wczoraj i nic mi sie nie chce, dominika dalej goraczkuje, wczoraj nie moglismy niczym zbic temperatury i pomimo podawania lekow na goraczke, temeratura wzrosla az do 39,8 wiec krystian pojechal z nia znowu do lekarza, przepisala antybiotyk choc jak powiedziala ona nic nie widzi zeby sie dzialo, oczywiscie nie wykupilam antybiotyku bo po co, poprzednia lekarka -moja pediatra powiedziala ze tak moze byc do 3 dni a ta pinda na odczepnego dala antybiotyk bo najłatwiej. zmienilismy tylko syrop na goraczke i paacetamol okazal sie o niebo lepszy, teraz moje trole spia to mamchwile zebrac mysli i w ramach odstresowania sie wzielam sie za malowanie starych niepotrzebnych mi przedmiotow-przynajmniej bede miala nowe ozdobki zeby na polki sobie postawic
aestima super ze mieliscie mily wieczor, ja ostatnio dola zlapalam bo w zasadzie przychodzi wieczor, wracam z lekjci i juz jestem nieprzytomna, nawet jakbym chciala to nie mam sily nawet na jakis film
madziolka ale jaja z ta piekarnia, moja mama kiedys ryz ugotowala, zjedli a pozniej sie okazalao ze tam baile robaki eheheh troche bialka dodatkowego:-)
misialina ale ci fajnie bedziesz miala towarzystwo, ja calymi dniami siedze sama:-(
generalnie mam dzis dzien na wielkie NIE:-(