reklama

Czerwiec 2011

Aestima ja przypinam Majkę za każdym razem, nawet na chwilę, bo też właśnie takie akrobacje zaczęła robić że zjeżdżała dołem, poza tym raz zawisła mi w huśtawce bo przypięłam Ją tylko trzema z pięciu pasów... też początkowo się denerwowała ja Ją zapinałam ale już przywykła :) i też bardziej lubi teraz fotelik niż huśtawkę, nawet jak sie nie buja to huśtawka jest be :)

Dziś drugi raz w życiu Maja zasnęła na brzuchu, bo do tej pory jak już była zmęczona to krzyczała a teraz zachodzę bo coś ucichła a Ta śpi w najlepsze :) słodki widok :)

reklama
aestima ale masz akrobatę:-D
madzioolka mój Wojtek jak był całkiem malutki to lubił spać na brzuchu, czasem leżał i nagle zasypiał:tak: ale rzeczywiście słodki to jest widok:tak:

Oj, Madzioolka, żebyś wiedziała, ze masz 100% racji:tak: Od jutra pasy, pasy, pasy! Tylko w leżaczku mam takie liche pasy i on mimo zapięcia próbuje się wydostać i lada chwila też wyskoczy a leżaczek pociągnie za sobą... O taki mam, sama zobacz BRIGHT STARTS leżaczek MAŁPKA NOWOŚĆ- NOWA SKLEP (1944604422) - Aukcje internetowe Allegro

Chyba przywiozę mu od rodziców ten leżaczek fp do 18 kg- pasy takie same, ale jakiś taki głębszy, inaczej skonstruowany- może z niego nie wyskoczy...:)

Mój Mały już śpi- taki był marudzący, że po 17 go wykąpałam:szok: Ciekawe o której wobec tego wstanie:confused: Ale umówiłam się, że M. do niego w nocy wstaje (za to, że dopiero o 19 wraca), więc nie mój problem:-D Żartuję oczywiście;-)

Beja u nas nigdy nie było mowy o zaśnięciu, nie było mowy o położeniu głowy w ogóle jak leżała, wrzask był, musiałam przekręcić na plecy i dopiero mogła spać ale na brzuchu to zapomnij :) Ale chyba ma jakiś rozwojowy dzień dzisiaj - najpierw to spanie na brzuchu, potem leżąc na brzuchu zaczęła się tak śmiesznie bujać i kilka razy przekręciła się z brzucha na plecy i z powrotem, sama się uśpiła do wszystkich czterech dzisiejszych drzemek... no jestem w szoku po prostu :)

Aestima ja właśnie w huśtawce zapinałam Majkę na te pasy biodrowe + między nóżkami czyli tak jak jest w Twoim leżaczku ale u mnie są jeszcze szelki zza ramion jak w foteliku samochodowym i teraz zapinam już wszystkie na raz :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry