reklama

Czerwiec 2011

reklama
dzień dobry :)

u mnie noc tragedia - spałam łącznie 3,5 godziny bo znowu mam powrót zapalenia pęcherza... nie mogę tego cholerstwa wyleczyć do końca...

na poprawę humoru o 9 mieliśmy wizytę kontrolną u ortopedy z Mają i wszystko w najlepszym porządku, następna kontrola za 4 m-ce :)

idę po kawę bo nie wiem co mam ze sobą zrobić, ni to siedzieć ni kłaść się spać... bez sensu....

Dzień Dobry

Wstałam dziś przed 10, moj M poszedl do pracy niestety dziś.
Mieszkanko posprzatane. Julia bawi się na kocyku na podlodze. Stara się dosięgnac moja komorkę ale nie bardzo jej wychodzi pełzanie :-(.

Madzioolka
....jak nie weźmiesz raz konkretnie do końca tego furaginu to będziesz się tak męczyć jeszcze długo. Ja tak brałam sobie doraźnie i wielkie g....z tego wyszło. Dopiero jak zacząłam brać 3x2 tabletki dziennie to się wyleczyłam i mam spokój. :-)

Buziaki dla reszty BB mamuś. Ja jadę zaraz do centrum handlowego polazić po sklepach :-)

Wrócilam z zakupów. Masa ludzi w centrum handlowym, dopchać się z wózkiem gdziekolwiek graniczy z cudem.

Ale tutaj pustki :-(.
Czytalam ostatnio (2 grudnia) wpisy z grudnia sprzed roku.....ale tam się działo. Szok. A ile nas było! Teraz właściwie została garstka piszących codziennie, kolejna garstka tych piszących co kilka, kilkanaście dni.
A reszta.....nie ma! Smutno się tutaj robi! Niektóre dziewczyny nie odezwały się własciwie od porodu, inne od wakacji....szkoda.

Doris ja byłam w ch w ubiegłą sobotę, to wyszłam chora od natłoku ludzi towarów ozdób wszechobecnych... za dużo tego wszystkiego dlatego dziękuję temu kto wymyślił zakupy przez internet :)
Ja ostatnio czytałam nasze wpisy z czerwca, jak część już była rozpakowana, część jeszcze czekała i te dylematy czy ten skurcz to już to albo czy wybudzać dzieciaczka ze snu bo z zegarkiem w ręku minęły 3 godziny od ostatniego karmienia... :)
No i masz rację że malutko nas tutaj zostało... szkoda... ale i tak cieszę się że jest forum i Wy :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry