Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Na studiach nas uczono, że powtarzalność, plan dnia= bezpieczeństwo i b. szybko, jak tylko się ze szpitalami uporaliśmy- wproawdziliśmy dość sztywny harmonogram. Mgordon może potwierdzić, że Miesio je obiad równiutko o 13:30, czasem jak śpi jest obsuwa ale max 10 min w tą lub tamtą. Pewnie się śmieje ze mnie, bo zawsze się umawiamy tak by nie kolidowało z tym obiadkiem- czy dziś na kawę czy ostatnio spacer... I widzę, że moje dziecko czuje się bezpiecznie, to fakt- jest mega ufny, ale najlepiej się czuje u rodziców na rękach a z innymi gada z naszych kolan. Jak kogoś zna- bez problemu z nim zostanie. Na nowe twarze i wydarzenia reaguje dużym zaciekawieniem i radością. Jest wesoły i pogodny, ale rozwój motoryczny jak wiecie był sporo do tyłu (teraz się to wyrównało). Po prostu jest lepszy w czymś innym ( gadanie, rozwój społ., manipulowanie dłońmi), ma inny temperament ( spokojny, zrównoważony, potrafi się czymś długo zająć, taki uważny obserwator z niego) i z poczuciem bezpieczeństwa nie ma to nic wspólnego
:-(
Ja lubię tą naszą grupę i nie przeszkadza mi, że nie ma tu tłoku strasznego. Ważne, ze codziennie ktoś coś skrobnie. A śmierć forum- dla mnie to wykluczone, bez Was nie dam rady

jak mloda kiedys raz nie wykapalam o tej porze co zawsze to mialam pozniej problemy niespokojna byla strasznie i marudna....
masz fajną córe i tego się trzymaj

Zawsze mialam cos wspolnego ze sztuka... kiedys za gowniary ponoc ladnie malowalam, pozniej jakos samo w zapomnienie zeszlo... pozniej interesowala mnie fotografia... nadal interesuje ale przy 2 dzieci ciezko wyjsc na dwor by od tak popstrykac fotki... ciagle chory starszak ostatnio... Moze w te wakacje bedzie inaczej, uda mi sie ze szkrabami gdzies cos pofocic ;-) puki co sobie szyje i kocham to jak i fotografowanie- we wszystkim samouk jestem ;-)