• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Czerwiec 2011

reklama
Witam po weekendzie.

Nawracajac na rozmowe o rutynie - systematycznosci, to od przeszło 3 lat mam ustalony plan dnia (sa wyjatki lekarz , swieta itp.) ale moim nie fachowym zdaniem to najlepsza metoda by zapewnic dziecku poczucie bezpieczenstwa, by nie znajac jeszcze ram czasowych (godzin) wiedziała co po czym nastepuje i czego sie spodziewac.
Nawet jak pracowałam, a Amela miała ok. 8 m tesciowa dostała planowy dzien Amelki.
Spedzajac cały dzien na plazy (lato-Jastarnia) moje 2 letnie dziecko bylo przewidywalne (jedzenie, odpoczynek, zabawa) i dalo sie opanowac, usypiało na noc bez problemu w obcym miejscu.

Aestima
Nie smieje sie z ciebie, ze Miesio ok. 13.30 musi byc w domu bo mam tak samo 10- owoc (drugie sniadanie). 13 mleko (ktore czasem u ciebie robie:-).
Ale do swiat mam inna strategie w Wigilie , kolacja o 17 u mojej rodzinki, potem taxi do tesciów(tak spotykamy Edyte) i taxi do domu, Apotem 2 dni odpoczynku od swiat. :-)

Ironia
Do Aestimy jade ok 15 min autobusem.:-)

hej
my po spotkaniu z Misią - fajne te nasze pogaduchy, już sie nie mogę doczekać jak się będziemy spotykać jak maluchy będą chodzić ;-) ale będzie jazda :-)
dobra ide czytać co tam wczoraj i dziś naskrobałyście

Trasia, gapa, gapa, gapa:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: O synowej zapomniałam???:-(

Najlepsze życzenia ode mnie i od Miesia!!!!
marysia.jpg

Ostatnia edycja:
My po spacerze (zimno i wietrznie, brry... zapomniałam ubrać nową czapę;-)). Miesio dosypia jeszcze w wózku. Normalnie moje dziecko polubiło spać w dzień:happy: Myślałam, że to nigdy nie nastąpi!

Doris, Blusia, Marta dziękuję Dziewczyny za wsparcie. Faktycznie czasami nie można liczyć na własną rodzinę :-(
Doris sukienkę kupiłam tą zieloną, którą wrzuciłam na forum i dzisiaj właśnie przyszła :tak: Śliczna i dobrze na mnie leży... Ukrywa to co ma ukryć ;-) Zostało mi tylko znaleźć marynarkę i chyba wszystko.
Marta dziękuję :-) Oczywiście zapraszam :-)

Asinka, to ja też wpadnę;-) Zieloną:-) nasz forumowy kolor, Zołza też brała ślub w zielonej. Asinka, a kreacja dla Tymka gotowa? Już nie mogę się doczekać Waszych ślubnych fotek, a rodziną się nie przejmuj- w końcu to Wasz dzień!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry