• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Czerwiec 2011

reklama
Hej, wróciłam od lekarza. Ta rotacja kręgów, to nie takie straszne coś jak mi się zdawało, ale trzeba rehabilitować, a żaden reh. nie tknie mnie dopóki jest podejrzenie naczyniaka... Żeby go wykluczyć trzeba więc zrobić rezonans co przy karmieniu nie wskazane (zwłaszcza jeśli miałam już rtg i tomograf) .. no ale mam skierowanie z napisem pilne- mam się zapisać, choć Pani doktor powiedziała, ze 2 m-ce poczekam... Czyli być może za 2 m-ce koniec karmienia?:sad: Gorzej jeśli to będzie naczyniak ( jest opcja, ze to naczyniakowatość wrodzona bo urodziłam się z 2 i ostatnio ten na ręce...), bo wtedy co pół roku rezonans ( czy się nie powiększa...) i wtedy rehabilitować nie można, a ja już 4 m-ce bardzo cierpię. Eh, podłamałam się, więc Ironia- łączę się w bólu- dzisiejszy dzień do d...

mrsmoon, dopiero doczytałam pytania, tak chodzi o vat czyli nie wzrosną o 23% tylko z 8% na 23%- źle wyraziłam się.
Ale które rozmiary? Których więcej lepiej kupić teraz??? Do 92??

oj karolcia - bidulo ty moja :-( co to za syf te naczyniaki eh... niech ten dzien sie skonczy bo naprawde zwariuje... :confused2:

tatus składa ciuszki Beniowe, benio spi a ja jeszcze koncze prace i ide sobie chlapnąc wino bo zwariuje albo sie zabije o własne nogi.. :eek:

reklama
Aestima do 86 włącznie są niżej opodatkowane teraz, 92 już na 22%, więc przy wzroście podatku o 1% ubranka od 92 wzwyż nieznacznie podrożeją. Warto do 86 teraz kupować

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry