reklama
Aestima
Fanka BB :)
Hej, wróciłam od lekarza. Ta rotacja kręgów, to nie takie straszne coś jak mi się zdawało, ale trzeba rehabilitować, a żaden reh. nie tknie mnie dopóki jest podejrzenie naczyniaka... Żeby go wykluczyć trzeba więc zrobić rezonans co przy karmieniu nie wskazane (zwłaszcza jeśli miałam już rtg i tomograf) .. no ale mam skierowanie z napisem pilne- mam się zapisać, choć Pani doktor powiedziała, ze 2 m-ce poczekam... Czyli być może za 2 m-ce koniec karmienia?
Gorzej jeśli to będzie naczyniak ( jest opcja, ze to naczyniakowatość wrodzona bo urodziłam się z 2 i ostatnio ten na ręce...), bo wtedy co pół roku rezonans ( czy się nie powiększa...) i wtedy rehabilitować nie można, a ja już 4 m-ce bardzo cierpię. Eh, podłamałam się, więc Ironia- łączę się w bólu- dzisiejszy dzień do d...
Gorzej jeśli to będzie naczyniak ( jest opcja, ze to naczyniakowatość wrodzona bo urodziłam się z 2 i ostatnio ten na ręce...), bo wtedy co pół roku rezonans ( czy się nie powiększa...) i wtedy rehabilitować nie można, a ja już 4 m-ce bardzo cierpię. Eh, podłamałam się, więc Ironia- łączę się w bólu- dzisiejszy dzień do d...Aestima
Fanka BB :)
Podwyżka VAT na ubranka dla dzieci od 2012 roku - Podatki - WP.PL
Trasia, nie banuj;-) Po prostu tu tak pusto, że postanowiłam wyrabiać normę za 3

Trasia, nie banuj;-) Po prostu tu tak pusto, że postanowiłam wyrabiać normę za 3

oj karolcia - bidulo ty moja :-( co to za syf te naczyniaki eh... niech ten dzien sie skonczy bo naprawde zwariuje... 
tatus składa ciuszki Beniowe, benio spi a ja jeszcze koncze prace i ide sobie chlapnąc wino bo zwariuje albo sie zabije o własne nogi..

tatus składa ciuszki Beniowe, benio spi a ja jeszcze koncze prace i ide sobie chlapnąc wino bo zwariuje albo sie zabije o własne nogi..

reklama