Witam sie i ja.Bylam z Maja odwiedzic kolezanke,ale jestem na zla,bo dopiero po jakims czasie od mojego przyjscia powiedziala mi,ze ja boli ja zoladek i ma mdlosci.Mam nadzieje,ze to nie rota i ze Maja nic od niej nie zlapala.W pospiechu w domu dalam jej probiotyk,ale nie wiem czy to mialo sens...
DORIS pisalam raczej w sensie takim,ze owoce zmniejszaja apetyt.I ja u Mai to zauwazylam-jak wypije wiecej soku niz zwykle to automatycznie mniej je,a z herbatka tak nie jest
DOLIS mamnadzieje, ze dzis lepiej sie czujesz psychicznie i ze z Malwinka wszystko w porzadku
ANDARIEL nie wkrecaj sobie,Leos jest pod opieka lekarzy,Ty go bacznie obserwujesz i wszystko kest dobrze.Zobacz jak ja sobie nawkrecalam z ta Mai glowa i dziecko niepotrzebnie do neurochirurga ciagalam...
TRASIA fajnie,ze Marysia zadowolona z fotelika.A ile ona wazy?ja najchetniej bym tez juz zmienila fotelik ale Maja dobija do 8kg i kest dluga dosc.Poza tym naczytalam sie,zeby jak najdluzej dziecko tylem wozic.I teraz jestem w kropce.W maxi cosi cabrio fix w kombinezonie ledwo sie juz miesci,ale bez ma jeszcze miejsce i glowka u gory ma jeszcze zapas fotelika.Sama juz nie wiem co robic...jejku jaka ja niezdecydowana jestem...
ZEBERKO nie pocieszylas mnie z tymi wlosami...ale ona w zaden inny sposob nie potrafi sie uspokoic.Moje wlosy to dla niej taki cycek przyslowiowy...szkoda psiaka,wcale Ci sie nie dziwiw,ze nie chcesz byle komu go oddac...wspolczuje Ci bardzo.Spalam dzis z misiem 2h,bo pozniej Maja obudzila sie na kasze i co ja odkladalam to sie budzila,chociaz wydawalo mi sie ze mocno spi.W koncu wzielam ja do lozka,bo nie mialam sily wisiec nad lozeczkiem...wiec nie moge nic powiedziec o skutecznosci misia.A z prava to masz rzeczywiscie ciezki orzech do zgryzienia...
MARTA nawet nie zartuj,ze Dpminika chora,caly czas Was cos meczy...ucaluj bidulke:*
AESTMA pewnie to wirus jakis ale dla pewnosci niech lekarz oslucha Miesia
AGABRE ja mam wolne od gotowania,bo u rodzicow jestem:-) straszysz tymi zebowymi nockami,ale u nas to pewnie za pol roku dopiero zeby zaczna isc.Po mnie pewnie dostala w spadku pozne zabkowanie