Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
a ta jak zwykle... po ciezkim dniu ale i tak kazdemu odpisze..wariatka !![]()
czytam teraz ciekawą książkę, tytuł coś w stylu dieta niemowlaków zgodnie z naturą (ale nie pamiętam dokłądnie). I tam są przepisy na to, jak karmić niemowlę które nie pije mleka matki. Dzieciom uczulonym na mleko krowie polecają mleka zbożowe, ryżowe, migdałowe itp.
andariel dokładne tak, to ta książkaPisałaś kiedyś, że dzięki 5p udało ci się wyleczyć Ninkę ze skazy. Chętnie dowiedziałabym się czegoś więcej. Kiedy wprowadziłaś 5p? Już widzę minę Marcina jak mu o tym wspomnę... "znowu coś wymyśliałaś"? I ten żałosny wzrok
![]()
ta pozycja Żak-Cyran sprawdziła się jeśli chodzi o mleczko, ale już potrawy z niej nie były dla Ninki dobre (bo Żak-Cyran podaje tam menu dla zdrowych dzieci, a ja Ninkę musiałam traktować jak alergika przez to jej azs); i dopiero jak wyszedł wspomniany e-book (Ninka miała wtedy niewiele ponad rok) tak naprawde ruszyłyśmy z menu 5p pełną parą; na początek zapoznalam się z teorią z ksiażek p. Anny Ciesielskiej (zresztą, odkąd je mam, obiady staram się gotować wg jej przepisow - ku uciesze mojego M., bo sa naprawde pyszne); no i ten e-book gdzie masz mnóstwo opcji jedzonka dla dzieciaczków; pytanie tylko czy wiesz choćby tak mniej-więcej o co chodzi w 5p, bo na początku jest dość trudno się tak z dnia na dzień przestawić; ja sama podchodziłam do tego dwa razy;-) ale po pierwszych efektach nabrałam przekonania, że warto! trasia - ślę pw
Dobrze, że chociaz futra wyjechały na tydzień na ferie i bedzie trochę luzu. Swoją drogą (jakkolwiek by to zabrzmiało) zazdroszczę im tego wyjazdu, ale liczę że chociaż jakieś fajne zdjęcia z treningów zobaczę. Byliśmy dzisiaj u tesciowej i moje dzieko głośno pokazuje, że twarze mało znajome wywołują w niej strach. Generalnie zmęczył nas ten wyjazd bo było dużo ludzi i hałasu. Po powrocie do domu moje dziecko było bardzo zadowolone, że już u sienie jest. Przez te zęby od paru dni moja Iskiereczka nie chce jeść, zwłaszcza z łyżeczki:-( Cyc też nie tak często jak chciałaby mamusia... Martwi mnie ten jej kiepski apetyt i mam nadzieję, że szybko minie.