Witam porannie:-)
MGORDON skoro na oko nic nie widać to weź kupke do badania, najlepiej trzy razy zeby sie upewnić ze to robaki.
Ja bym profilaktycznie Paraprotexu jednak nikomu nie dała( No z wyjątkiem mojego M z ktorym jestem na ścieżce wojennej). To ma strasznie dużo składników, niby naturalne ale dla mnie jak coś działa na większość chorób to ja w to nie wierze, No i jeszcze odstrasza mnie długość tej kuracji. Zdecydowanie nie dla moich dzieci. Poza tym profilaktycznie to można zrobić cytologie a nie lykac tabl.
Jakoś teraz dziwnie sie porobilo, lekarze leczą profilaktycznie. A to nie mój świat.
Tak mi przyszło do łba jeszcze, ze jeśli to nie robaki to trzeba do dentysty iść zeby sprawdzić zgryz, czy czasem nie ma zdartych zabkow, bo moze to Bruksizm
Wiecej pomysłów nie mam.
U mnie ciąg dalszy dochodzenia dorownowagi psychicznej. W ramach dbania o siebie, nie prasuje ubrań, koszul i dzisiaj słyszałam jak rano brzdakał pod nosem, ze ja spie a on do pracy sie spozni bo zachcialo mi fochy stroić.( dzisiaj ma dyżur wiec musiał sie sam spakować i do jedzenia nic nie dostał).
To tyle u mnie. Ide po kawusie i zaraz wracam.