Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Dziewczyny...piszecie o badaniach krwi. Julia miała robione ostatnio bardzo dawno temu, jak jeszcze walczyła z żółtaczką. Nie była chora, jest żywa uśmiechnięta, wesoła. Czy ja muszę jej robić sama badanie krwi? Moja lekarka powiedział, że jak nic się nie dzieje to nie ma takiej potrzeby.
dzięki;-) no duży, duży; parę dni temu ważył ponad 9.500, co go plasuje na 50 centylu na siatce dzieci donoszonych oraz na ponad 75 na tej wcześniaczej, więc leci chłopak jak burza:-) neonatolożka powiedziała, że jeśli mam pokarm i chcę karmić, a mały dobrze przybiera, to nie widzi potrzeby wprowadzania mm; a że ja do mm jestem uprzedzona, to tak sobie cycamy; a po roczku, jak odstawię smyka, dostanie owsiankę i tyle; Ninka tez leciała tym trybem (z tym, że ona parę razy dostała mm, po którym ją okrutnie wysypało zresztą)Andariel...jak patrzę na twój suwaczek to aż się wierzyć nie chce jak szybko czas leci. Leoś ma już 9,5 miesiaca. Nasz duzy dzielny chłopczyk! I Ty nie podajesz MM? Tylko cyc?
a u nas na ubicie głowki co sie zdarza srednio co 2 3 dni najlepiej dziąła czarodziejska łyżka..taka do wyciagania frytek ;-)![]()

Tusen, nie wiem Kochana jak z tym odbijaniem, bo ja go od dawna nie trzymam do odbicia... ale może faktycznie spróbuję.
dzień dobry!
tusen witaj!!! Jak miło cię tu widziećMam nadzieję, że zostaniesz z nami na dłużej!
Ja też juz dawno Marysi nie odbijam. Nie ulewa się jej ani nie wymotuje więc nie widzę takiej potzeby.
.

trzymamy za słowo, wpadaj codziennie!!!
przepowiedziałaś te kwiaty
no ale cieszę się, że już między Wami wszystko ok
Jak było na łyżwach? Pogodę macie piękną...
Spróbuj mm podać w nocy, ja tak zrobilam jak Maja co 2h się budziła. Badań krwi bez powodu nie rób, po co dziecko stresować, moja Maja z 6-7 razy miała w ciągu 3m pobieraną i to nawet dla mnie jest trauma...Gratuluję magicznej 7!!! Ciekawe czy u nas magiczna 8 przekroczona?