• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwiec 2011

reklama
Dobry wieczór...
A w zasadzie taki sobie, bo dopiero skończyłam prasować, no widzę że epidemia na całego, bo ja też chora:( kaszle, katar okropny i obolała cała jestem ogólnie.. ale powolutku mija i całe szczęście bo wolałabym nie zarazić Madzi.
Co do smoczka to my nie używamy, Madzia lubi się nim bawić. więc nie muszę odzwyczajać na szczęście:) tak samo z cycoleniem, jak jest to ok, jak nie ma też git, mało wybredne to moje dziecko, o 19:30 poszła spać (zjadając 90 ml mm) o 22 tylko 60 mm i pewnie pośpi jak zawsze do 6 - 7 rano :) Do tego śpi sama u siebie w pokoju, także się wysypiam :) Koniec z tymi pochwałami, bo zawsze jak ją pochwale to się jej odmienia na gorsze;)
Spokojnej nocy... dobranoc

kate009 - I hate you:-pwpadła, nachwaliła i się zmyła, no doprawdy - tak nie uchodzi:-D;-)nieznacznie tłumaczy się fakt, żeś przeziębiona, jak i niektóre z nas:-p
chyba tez zmykam pomału (z naciskiem na: pomału):-)

Dobry wieczór

a w zasadzie średnio dobry bo dziś zafundowałam Mai przelot z łóżka na podłogę.... głupia ja.... leżałyśmy i Maja zasypiała a ja wstałam i poszłam do kuchni bo mi się kasza przypalała a dziś już spaliliśmy ryż na obiad i chciałam oszczędzić kolejny garnek, wyszłam i tak Ją zostawiłam samą na łóżku a ta aparatka myk na brzuch i do przodu, tylko zadudniło i płacz... boże jaka rozpacz.... nic jej się nie stało na szczęście, pewnie pupa ją bolała bo jakoś tak wylądowała... jezu jak mogłam być tak bezmyślna..........

Przed chwilą dostałam smsa że u mnie w pracy w budynku jest awaria ogrzewania - przy mrozie -15stopnia..... i nie wiadomo kiedy usuną..... zamarznę jutro....

Dziewczyny dużo zdrówka Wam życzę bo widzę że jakaś zarazka panuje, kciuki za szybkie wyzdrowienie &&&&&&&&

Tyle miała Wam dziś napisać ale ten upadek ciągle mi w głowie siedzi i nic już nie pamiętam....
Idę spać może jutro będzie lepszy dzień...

Spokojnej nocki :)

Hej,
u nas zapowiada się ciężki dzień, bo M. pewnie ok 20 wróci A Mieszko od wczoraj marudny... Mnie zaś bolą nogi, ręce i klatka piersiowa... Dosyć mocno. Innych objawów chorobowych póki co brak. Jutro przejdę się do lekarza- normalnie od kiedy urodziłam ciągle cos mi jest! :no: Jeszcze w ciąży przy okazji mierzenia ciśnienia ( jak miałam incydent z b. wysokim 150/ 95 a normalnie mam mega niski) wyświetlał mi się na aparciku taki symbol oznaczający arytmię. Myślałam, że to przez ciążę a teraz dalej to samo i wczoraj pomyślałam, że chyba wypada powiedzieć o tym lekarzowi...

Poza ty u nas ok:)
Andariel, jakbym o sobie czytała, Miesio tak samo się budzi tylko niestety często pierwsza pobudka zamiast o 2 wypada o 24:wściekła/y: I też przed 40 osiwieję, bo wczoraj nie chciał w dzień jeść anie spać a wieczorem przez chwilę wydał mi się ciepły i już parę siwych włosów przybyło... MATKA-WARIATKA!
Na pewno L. nie ma zapalenia płuc, na bank miałby gorączę, bo wiesz ja miałam 5 razy zapalenie płuc jako dzieciak i ja mam tendencję do niskich temp.- nigdy nie miewam gorączki a przy zapaleniu oskrzeli 38, płuc ponad 39. Ale do lekarza się przejdźcie tak pro forma:-)

Doris, Mieszko po 1 pobudzce też już zostaje z nami, bo próbowałam ale za chony nie przestaje płakać w swoim łóżeczku. Natomiast wieczorem i drzemka w dzień już przeważnie w łóżeczku się odbywają.

Madziolka, ach tulam, upadki to coś strasznego, też mam Miesiowe ciągle w głowie. A jeszcze w piątek tak nam się zaczął dusić, masakra, nawet pisać nie będę. Ale to moja wina, durnowate chrupki kupiłam zawinięte w warkocz i tak mu się w buzi kruszyły, jeden, twardy kwałek wpadł gdzie nie trzeba... Wywaliłam te chrupy, bo po tej akcji jak na nie spoglądałam, to słabo mi się robiło i Miesio znów wcina te zwykłe.

Mrsmoon, kurcze ale żeście się załatwiły! Zdrówka! Jak Maja dzisiaj????

Hej :)

Trasiu, ja nie mam jakiegoś ciśnienia jeśli chodzi o smoczek, ale moje doświadczenie mówi, że fajnym momentem jest, kiedy dziecko zaczyna chodzić... Ma wtedy tyle atrakcji, że zapomina o smoczku :)

Andariel, daj znać po lekarzu!

Madzioolka, współczuję tego upadku... Ubierz się ciepło Kochana!!!

Ironia, Andariel, Mrsmoon jak się czujecie???

U nas jak nie urok to sraczka... Olaf poszedł zawieźć Jasia do p-la, wraca i mówi, ze samochód go wyśmiał... Poszli na sankach, ale na śniadanie na bank nie zdążą...

reklama
no heja ja dzis bez głosu... :( eh... nawet nie bylam w stanie wstac rano do mlodego i dac mu sniadanie.. :no: a niania dzis dopiero kolo 12 bedzie ... wiec siedze i cicho pracuje bo maly drzemie;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry