reklama

Czerwiec 2011

Hej

Julia zjada przed snem ok 180 ml mm + jedna miarka kaszki owsianej. Potem ok 23 jeszcze dopija cycusia i spi ostatnio do ok 2,30/3,00.
Olga...obejrzalam filmik....Antek jest świetny...oj moja Julia jeszcze długo pewnie nie będzie tak zasuwać.

Trasia...ja też mam nadzieję, że będzie wszystko dobrze i Twoja teściowa wyzdrowieje.

Mamusia...ja daję albo Hipp, albo Bebilon albo Bebiko. Oczywiście wszystkie dwójki. Zdecydoeanie najbardziej Julce smakuje Bebiko, bo jak dla mnie jest najslodsze.

Idę szykować obiad.
Buziaki i udanej niedzieli życzę!

reklama
matko trasia ale jazda z tymnagrywaniem w sniegu, wspolczuje. masz juz nazwe szkoly?
mrsmoon bidulko jak ci wspolczuje:no:

u mnie wszyscy spia poza mna bo ja wiecznie nakrecona jestem i w dzien nie umiim spac. wczoraj bylam z dominika na urodzinach jej kolegi, ozarłam sie tortu jak swinia a od dzis odchudzanie bo juz patrzec na siebie nie moge. K mnie wyprodzil z rownowagi wczoraj, do tego mysle ciagle o tej madzi i jej rodzicach i jakas taka chodze niemrawa. :no:

Trasiu, na pewno masz rację i Twoje pozytywne myślenie przyniesie pozytywne efekty :-) Moja siostra 22. lutego będzie miała wycinane guzki z piersi - są to zmiany łagodne, ale bardzo jej dokuczają, bolą, więc wycięcie jest jedynym rozwiązaniem. I tyle w tym dobrego, że będzie miała trochę wolnego po zabiegu, więc przyjedzie do nas :-) Bo trzeba szukać pozytywnych stron każdej sytuacji ;-) :-)

Mrsmoon, nie daj się choróbsku! Wracaj do sił! :-)

witam się i ja! wczoraj mnie rozłożyło - dziś apogeum, normalnie mnie słońce denerwowało, bo bym się najchętniej zaszyła w ciemnej norze i spała; ból głowy, gardła, kaszel, bleeeeeeee; a najgorsze, że Leo coś ciężko oddycha, tak jakoś charcząco, do tego pokasłuje i strasznie sie boję by go nie dopadlo jakieś zapalenie oskrzeli... jutro śmigamy do lek.by go osłuchał, nawet jeśli nie będzie gorączki;
mrsmoon - a wiesz, że forever też mi pisała, że ją goni i że chora? może macie "to samo"?
no i na więcej się nie zdobędę, bom padnięta:/

edit. ach, no oczywiście całus w nosek dla 8-miesięcznej Mai!

Doris, Andariel, Aestima, Madzioolka, Kasiawilde, Kati, Mamusiu - dziękuję Dziewczny!

Kasiu, cieszę się, że zdecydowałaś się na warsztaty i że Ci się podobają, ja dużo skorzystałam, zostały mi tylko 2 spotkania,,, :)

Ironia, zdrówka!

Trasiu, kciuki za Teściową! Oby skończyło się na strachu!

Mrsmoon, zdrowiej Babeczko i niech Ci odpuści! Ktoś Ci pomoże jutro przy Majeczce? No i 8-mio miesięczne buziolki dla Mai!!

Andariel, Tobie też Kochana zdrówka!

My po obaidku u moich rodziców, miła, spokojna niedziela... Jutro Jasiek pierwszy raz od kilku tygodni pójdzie do p-la.. Ciekawa jestem ile pochodzi...
No i ferie nam się skończyły, Wika wczoraj wróciła i już marudzi, że do szkoły musi jutro iść ;)

reklama
jejku trasia czytalam twojego posta i mi zapomnialam sie odniesc do tego co napisalas....wspolczuje tego co spotkalo twoja tesciowa ale faktyktycznie tu pozytywne myslenie jest najwazniejsze, pamietam jak siostra otworzyla mamy wyniki badan a tam napisane"naciek nowotworu zlosliwego" nogi nam sie ugiely, ale po pierwszym szoku nawet nie dopuszczalismy mysli do siebie ze moze byc cos nie tak i tak tez sie stalo, lekarz tydzien temu powiedzial ze mama moze sie uwazac za osobe zupelnie zdrowa wiec u was tez tak bedzie:) trzymam mocno kciuki
zebra u nas ferie od jutra i taka czuje ulge, bo i ja sobie odpoczne odrobine
anadariel wybaczone :-)
norbert spi, dominika nie wiem kiedy usnie bo sie w dzien przespala ja sobie strzelilam paznokcie na czerwono zeby sobie hmor poprawic:-)

no i usciski od cioci marty dla wszytskich 8-miesieczniakow

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry