Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Dubeltówka...moja pralka też inteligentna bo nie gniecie ubrań i dużo pomaga też złożenie ubrań przed powieszeniem :-). ja tak robię i potem....nie prasuję :-)
Nie chce mi się robić obiadu...mogę do którejś wpaść???
W takim razie komunikat- jeżeli ktoś ze Szczecina, Bydgoszczylub Tczewa ( gdzie mieszkasz Mamusia? edit: oki doczytałam ) nas podczytuje, to prosimy o rychłe ujawnienie się celem wspólnego spacerowania:-)
A ja chętnie podrzucę komuś moje prasowanie
Mimo, że nas tyle z Wawy do tej pory spotkałam się jedynie z Zeberką, która mieszka pod Wawą Chyba najlepiej jest się spotkać jak się ma do siebie blisko.... Zebra - moja koleżanka miała kiedyś chłopaka, który prasował nawet skarpetki Dzisiaj jest jej mężem
Maja padła Komuś kawy ?
A... Dorocia wpadaj na obiad
Mi się marzy zwiedzanie Krakowa. Może zrealizuję w tym roku to marzenie Moja serdeczna koleżanka mieszka w Krakowie, więc tym większa mobilizacja do podróży