dzień dobry. Od rana bieganina za Marysią, sprzątanie, pranie. Teraz zasnęła a ja weszcie mogę zjeść śniadanie i wypić kawę. Potem spacerek.
mamusiu a może trzeba delikatnie przypomnieć teściowej jej ofertę? To trochę niepowazne, że ktoś się oferuje a potem udaje głupiego.
stopa ja niemal codziennie jestem na spacerze w parku Słowackiego. Zwykle mamy tam postój na chrupka. Dziś też będziemy, myślę, że ok 12. Będziecie grać piłkę na boisku czy w parku? Nie chcę się specjalnie umawiać bo nie wiem jak Marysia wstanie, ale jakby co to ja będę zielonym x-landerem.
madzioolka fajnie ci, ja dziś spałam 4h. Do 2 w nocy miałam poważną rozmowę z Marcinem, bardzo szczerą ale i bardzo bolesną. Cieszę się, że udało nam się pogadać i nieco oczyścić atmosferę ale pewne rzeczy mnie przytłoczyły. Wstałam o 6.
Doris dzięki za priv, zaraz odpiszę! Dzięki za wiadomość od AGATY. Mam nadzieję, że to nic poważnego.
marta przesyłkę wysłałam jeszcze tego dnia priorytetem więc powinna już być. A z przelewem nie wygłupiaj się, kosztowało mnie to 2zł, szkoda przelewu robić.
zołza mnie brak ciełej wody strasznie by nie przeraził. Kaloryfery mamy stale zakręcone, rano myję się w zimnje wodzie. Jedynie wieczorna kapiel, ale to zawsze można się pochlapać z czajnika

A tak na serio to współczuję
Aestima ale ci fajnie! Przydałaby mi się taka wizyta i odskocznia od rzeczywistości. Tyle że ja jak zwykle mam cały weekend zajęty. Zajęcia, próby, koncerty. A podłóg ostatnio nie pomyłam przez trzy dni

naprawdę nie miałam siły...
Skoro nie chcesz małej Karolci/Miłka to oby nie było. Choć pewnie gdyby się pojawił byłabyś bardzo szczęśliwa