reklama

Czerwiec 2011

dziewczyny ratujcie ! mam pustki w lodowce ogolnie i nie wiem co na obiad beniowi zrobic... ugotowalam słodką baby carrot dodalam troszke masełka i ubiłam na puree.. nie wiem co do tego jakies pomysły?

mam jajka, inne warzywa, ryz, makarony i takie zwyczajne rzeczy... miesko mialam ale juz nie pachnie za ładnie i boje sie go podac..

reklama
Ironia, ja jak nie mam pomysłu, to gotuje marchewkę, pietruszkę i por, dodaję troszkę oleju, natkę/koperek i mamy rosołek ;-) Do tego ryż albo makaron i gotowe ;-) Ale Ty Beniowi dajesz już bardziej "dorosłe" jedzenie, więc nie wiem... :-p

ło matko...osiwnę...Malwina się darła teraz z godzinę chyba...w końcu padła....dostała czopek Viburcol bo już nie dajemy rady

Zołza malwina uwielbia też kasze jęczmienną

Trasiu a widzisz...mówiłam Ci że w końcu Marysia zacznie raczkować...i dywan też sie u na sprawdził...fakt mamy tylko 2 małe ale zawsze coś...teraz już śmiga i na podłodze i po kaflach

:-) Dzięki, dziewczyny, to jutro mu podam pierwszy raz :-) A kaszę jęczmienną my z K. wcinamy bardzo często, więc będę mogła mu troszkę dać. Dziękuję! :-)

Aestima, ciekawa jestem, co Miesio "powie" na te wariacje szpinakowe :-D

U nas dziś poprzestawiany dzień - o 10:00 Ediś usnął tylko na pół godzinki, pospał za to później. Teraz na szczęście bawi się wesoło sam, bo ja nadal czuję się fatalnie. Czekam na K. - powiedział, że zrobi obiadek, jak wróci z pracy
:happy:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry