Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ja mogę polecić maclarena techno xlr, tylko, że teraz on jest dla nas głównym wózkiem, bo x-landera nie chce mi się dźwigać. I z maclarena jestem baaardzo zadowolona. Z małych wózków dziewczyny mają i polecają też cosatto, koochi, bo baby design sprint albo chicco są już większe. Zależy też ile Franek waży, bo parasolki są do 15kg. Mojej koleżanki córka ma 2 lata i już tyle waży. Ja o wagę Mai się nie obawiam, prędzej przestanie w wózku jeździć niż dobije do tych 15kghehe, Tesiak im więcej będziesz czytać tym bardziej niezdecydowana będzieszja mogę polecić maclarena techno xlr, tylko, że teraz on jest dla nas głównym wózkiem, bo x-landera nie chce mi się dźwigać. I z maclarena jestem baaardzo zadowolona. Z małych wózków dziewczyny mają i polecają też cosatto, koochi, bo baby design sprint albo chicco są już większe. Zależy też ile Franek waży, bo parasolki są do 15kg. Mojej koleżanki córka ma 2 lata i już tyle waży. Ja o wagę Mai się nie obawiam, prędzej przestanie w wózku jeździć niż dobije do tych 15kg
Tesiak, tak jak pisałyśmy na zakupowym - wszystko zależy od tego, czego oczekujesz od spacerówki - czy ma być lekka i zajmowac mało miejsca w samochodzie, czy ma mieć duże koła, bo będzie robić za całoroczny wózek, czy zależy Ci na tackach, srackach i takich tam ;-)