reklama

Czerwiec 2011

Ironia, Mrsmoon, Kochane tulam Was mocno! Ironia, nie wyobrażam sobie co by było gdyby dziadziuś mi chorował:( Tak Wam współczuję!!! Będziemy Was tu wspierać- wirtualnie- Ciebie Mrsmoon za 3 tygodnie realnie! Biedna Ciocia... Jest pod opieką psychologa?
Mrsmoon, co Ty mówisz o tych czerwcowcyh bobasach?:szok: Ale teraz dużo tych przedwczesnych porodów wkoło, szok. Choroba cywilizacyjna wg mojego gina...
My jak o 10 wyszliśmy tak teraz wróciliśmy byliśmy na klubie mam. Mogłam osobiście wręczyć Lalę Kalince:)) W dodatku śmieszna historia- jedna dziewczyna pyta jak mój synek ma na imię- ja, że Mieszko a ona " Aestima??"- okazuje się, że z forum mnie kojarzy, jaki świat jest mały!! Haha, i doszłyśmy do tego tylko dzięki temu, że tak oryginalnie dziecko nazwałam:) A klub mam -rewelacja, MIesiu się wyszalał- poszukajcie w swoich miastach takich:tak: W Bydgoszczy są chyba 3.

reklama
dziadek zmarł - tak jak myslalam... jak moon napisala ze jej wujek jest chory i tak naprawde mieli to samo zwloknienie pluc morfina.. gorszeo ddychanie i dead.... dzis pomyslalam... skoro wujek moon umrze moj dziadek tez :-( no i je...bnał :wściekła/y::wściekła/y:

wiem ze to dobrze - ale zupelnie sie moge przestac plakac ... :-(

o 13 pojechala do niego moja kuzynka z ciocią...gdziesm u sie przewod od tlenu odkrecil i tlen nie lecial...ciocia z kuzynka bezskutecznie szukaly tych pierd...nych c..ip z dyżurki... magda sama podlaczyla tlen.. polepszylo mu sie... kiedy juz wyjechaly dostaly telefon ze nie zyje...

ten szpital to nic innego jak regularne k.ure.stwo :no::wściekła/y:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry