reklama

Czerwiec 2011

zolzik Edi to złote dziecko, nie narobiłabym się;-) a tak na poważnie, moje osiedle nowe i młode, kolizja wózkowa bardziej prawdopodobna niż samochodowa, więc myślę, że jak się ogłoszę, to ktoś się znajdzie. Tylko pytanie ile się bierze za godzinę za taką podwójną opiekę z wyżywieniem?
Dzięki za wsparcie, A nie chce mnie do niczego namawiać, mówi, że to moja decyzja, a ja z jednej strony chciałabym wrócić do pracy a z drugiej bardzo nie chcialabym Mai do żłoba dawać

reklama
cześć mamusia, współczuję nocki, oby ząbek szybko się przebił; a właśnie zapomniałam się pochwalić, że Emisi wyszedł 3 ząbek, górna jedynka:-D czyli jeszcze czekamy na trzy kolejne:dry:

u nas we Wrocławiu jest Eko-szafing 12 maja, chciałam pójść, ale chcrzicny mamy zaplanowane na 13 maja, więc pewnie nie pójdę, bo sobotę poświęcę na sprzątanie i pichcenie

co tu takie pustki??
Ja byłam na wielkich zakupach z mamą. Dziś w centrum handlowym jest noc zakupów i spore przeceny. Kupiłam tunikę, sukienkę, legginsy i szpilki! Ach, czuję się cudownie:)

Ja zaglądam, ale nikogo nie widać, to cicho siedzę ;-) Wrzuciłam tylko Ediśkową fotkę, bo u nas w końcu też słoneczko wyszło [zawstydziło się, widząc zza chmur Twoje zdjęcia ;-)] i poszliśmy na spacerek do parku :-)
A teraz mykam do Męża, jakiś filmik przyniósł z pracy, będziemy paczeć ;-)

edit. No i zapomniałam - zazdroszczę zakupów!!! :-) Faaajnie tak... Pokaż szpilki! :-)

edit2. W sumie resztę też pokaż :-D

Hej kochane,u mnie dzis szarowka...
TRASIA zazdroszcze zakupow!nie dziwie sie,ze nastroj Ci sie poprawil:-)
A ja dzis wstalam o 6.30 z naszym rannym ptaszkiem,nie wiem jak Ty wytrzymujesz pobudki o 5...

Dzis sprzatam,robie zakupy i pieke szarlotke.A siedzi z Maja. Jutro przyjezdzaja moi rodzice z ciocia,wiec trzeba poogarniac dom.
Milego weekendu!

Dizeń dobry.

Myślałam, że pośpię chwilę dłużej, a tu się dziecko obsrało i Tatuś nie dał rady - wezwał posiłki... No ale i tak nieźle pospałam, więc nie marudzę.
Pogoda do dupy, ale wczoraj było podobnie - może jakimś cudem się poprawi? Ale patrzyłam na długoterminową pogodę i mamy mieć na wyjazd ok. 20st. :-)

reklama
zolza to super! bałam się, że pogoda nie dopisze i będziemy musieli siedzieć gdzieś na sali zamiast na świeżym powietrzu spacerować. Ja wczoraj miałam 2 akcje z kąpielą w zlewie...i tak się zastanawiam czy pampki nie za małe...jakich używacie? My 4 i chyba jak skończę 4+ spróbuję

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry