Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Tylko mały zaczął marudzić - zębiska mu dokuczają, od kilku dni po południu ma takie ataki... :-( Oby szybko przeszło, bo szkoda mi go strasznie.
Odkąd Ediś zaczął łapać za wszystko, nie zakładałam żadnych wiszących, żeby nie skończyć z naderwanym uchem
Ale dziś chciałam się poczuć bardziej kobieco - i się dało :-)
moze sie uda jakas nianie tanio? albo jakas mlodsza kuzynke?
w ogole jestem dzis do dupy...
), sprzątanie, Maja która nie chciała bawić się z A tylko jak mnie widziała to z rykiem do mnie biegła na czworakach...w efekcie sprzątałam z nią pod nogami...umyłam okna w salonie, dobre i to...podłogi zostawiłam A, teraz jest na basenie, a jak wróci jeszcze ciasto na szarlotkę i zagniecie. Chyba zasnę do tego czasu...
No, witamy po kilku m-cach na głównym

Współczuję Ci tych codziennych problemów, głupiej teściowej, a biegającego Norberta podwójnie współczuję(moja Maja raczkuje z prędkością światła, nie wyobrażam sobie, co będzie się działo jak zacznie chodzić...). Cieszę się, że wygrzebałaś się sama z kolejnego dołka- co nas nie zabije to nas wzmocni i tego się trzymaj! A wyjazd na parę dni bardzo dobrze by Ci zrobił, do dzieła, szukaj tanich biletów, przecież możesz lecieć w wakacje albo wczesną jesienią
Nawet nie wiem kiedy zasnęłam. A wstał, jadł śniadanie przy stole a ja nic nie słyszałam. Wtuliłam się w mały kaloryferek i spaaałam