reklama

Czerwiec 2011

Melduję, że u nas już po chrzcinach, goście pojechali, a ja nie wiem w co ręce włożyć:wściekła/y:Postaram się nadrobić w weekend jak większość będzie na zjeździe:-) Udanego spotkania kochane....zazdraszczam;-)

reklama
My planujemy wyjechać po sniadaniu, tuz przed drzemką ale to i tak nie załatwi nam całej podróży która będzie trwac najbidniej 5 h (oby tylko tyle...)

Dubeltówka pokaż fotki z chrzcin :) no to teraz nie pozostaje asi nic innego jak byc tylko aniołeczkiem bo szatanek wypędzony :)

mrsmoon - masz rację po co się dołować ale tak w głębi duszy to mi to chyba nigdy nie da spokoju...:eek:
a czuję się bardziej zmęczona i nie wyspana ale jak już się rozbudzę to mam powera czasem takiego że nie wiem skąd czerpię tyle siły aż się czasem sama dziwię, no i zaczęły się problemy ze skórą mam strasznie suchą i żadne kremy ani oliwki się nie trzymają, no może trochę po dłuższej kuracji z Tymka oliwką widać delikatną poprawę :confused2:

zolza na to nie liczę, nie wiem jak droga wygląda, ale pewnie rozkopana, więc przewiduję najmarniej 4-5h...
Madzioolka nie chcę Cię straszyć, ale Wy to i z 6h możecie jechać...my ze Śląska nie licząc postojów 6h jechaliśmy, bo od Piotrkowa do W-wy straszne korki przez remonty
mamusia to dobrze, że masz tyle energii:tak:może kup ciekłą parafinę i się wykąp w wodzie z jej dodatkiem ze 3-4 razy w tyg?

kurna, właśnie doczytałam że droga do Katowic rozkopana i jedzie się najmarniej 2,5h (wcześniej 50 minut). Wygląda ponoć tak jak W-wa - Piotrków... mam w sumie 350 km do przejechania i samej trasy jest ok 5-6h nie licząc postojów i tego opóźnienia w korkach. Chyba wyjadę pierwsza i przyjadę ostatnia...marnie widzę tą podróż.

Oj faktycznie, 5 h to na pewno nie będzie bo nawet mapa google pokazuja ponad 5 a one przeciez nei uwględniają robót drogowych...
trasia to ja mam prawie taka samą odległość - 350-400km w zalęzności od trasy którą wybierzemy ;/

trasia no my z Wisły przez Żory i autostradą (chyba w Rowniu wjeżdżaliśmy albo w Bełku, jak chcesz, to A zapytam) do A4 do Katowic jechaliśmy, może cofnij się do Skoczowa i na Żory pojedź? Brat A nas ostrzegał przed jazdą przez Bielsko do Katowic właśnie

reklama
madzioolka tak... tylko ja jadę sama:baffled:

mrsmoon tak chyba zrobię, ale wtedy w ogóle nie wjadę na jedynkę tylko przejadę do Gliwic, kawałek autostradą do Strzelc Opolskich dalej przez wioski.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry