Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
40min i kruszyna spała
mrsmoon sama jestem mega zaskoczona, że tak łatwo i bezproblemowo Emilcia zasypia bez piersi
bo martwiło mnie, jak to będzie, kiedy ten dzień nastanie. Czytałam o sposobach usypiania, dopytywałam się koleżanek z pracy i wszystkie mi mówiły, że to będzie masakra, koszmar, tragedia i w ogóle czarna rozpacz, więc byłam pełna obaw i miałam jakieś takie wewnętrzne przekonanie, że będę karmić do 18 roku życia
a tu proszę takie miłe zaskoczenie. Mój M stwierdził, że Emilka jest już dużą dziewczynką i powinna zasypiać bez piersi, więc po kąpieli brał ją do jej pokoiku na sofę i 30-40min mała spała:-) ja czuwałam tuż za drzwiami, gotowa z podanie cycka
a tu lipa, nie byłam potrzebna hihi jest to niesamowity komfort i jestem dumna z mojej kruszyny, że tak pięknie sama zasypia:-)
), że chciałoby się tego czego się nie ma, te z nas, które karmią piersią chciałyby, może nie tyle przestać w ogóle karmić, ale choć trochę uwolnić się od wiszącego przy piersi maleństwa, a te, które nie karmią a by chciały, dałyby wszystko, żeby karmić. Trzeba przyjąć sprawę jak i jest, i tak jak piszę mrsmoon nie wracać do tego tematu i nie dołować się tym:-)zołza fajne miejsce w Łebie byłam jako dziecko na zielonej szkole - fajnie wspominam, a konie moje marzenie, ale pewnie drogo te lekcje co?
no jestem ciekawa jak Tymcio zareaguje:-) 
No nie mogę sobie przypomnieć, ni chuchu...