reklama

Czerwiec 2011

Dzień dobry! :-)

Andariel, my jedziemy w sierpniu - i nie ma opcji, że nie będzie pogody! ;-) Ale my jedziemy w mniej uczęszczane miejsce, tak więc rozbiorę się na pewno :-D

Misiu, oczywiście, kciuki zaciśnięte! Wszystkie 4 :-) &&&&

Martuś, za Ciebie również, rzecz jasna :-)

Trasiu, aaale super wieści! :-D Gratuluję serdecznie! :-) I teraz tylko niech wszystko się fajnie podopina i będziesz pracoooowaaać w muzycznym przedszkolu :-D

Madzioolka, wiem, że taki wrzask potrafi człowieka wykończyć. Dużo sił i cierpliwości Ci życzę - w końcu to się musi zmienić...

Martadelka, ooo, jaki pozytywny post! Zaraża optymizmem :-D Suuuper :-)

Moje dziecko jest aniołem - weszło sobie samo do łóżeczka turystycznego, które służy nam za kojec z zabawkami, usiadło i grzecznie się bawi :-)
Dzięki uprzejmości Forever, Ediś dostał dziś kolejkę MULA z IKEI - tę przeplatankę, o której pisałyście. Zainteresowanie jest ogromne, ale na krótko - a potem znów wraca i rozkminia, o co w tym chodzi ;-) He he, super! :-)

reklama
Martadelka - super że humorek dopisuje ;) a jak przeczytałam o Twoim karmieniu piersią to aż mnie ścisnęło w środku...jejku jak ja za tym tęsknie, ciekawa jestem czy bym miała jeszcze pokarm jak bym nie musiała zahamować laktacji ...
edit: wow do 8 pospaliście pięknie też tak chce

Witajcie, Maja właśnie poszła spać, wstała przed 7...Znów jestem niewyspana, bo wczoraj siedziałam do 23.30. Po południu przyjechała moja siostra i sobie posiedziałyśmy...Dziś już pojechała, bo ma zajęcia na uczelni. Szkoda, bo fajnie było, mam nadzieję, że w wakacje częściej będziemy się widzieć, bo pomimo, że w jednym mieście mieszkamy, to ciężko się spotkać...
Zapowiadali słońce, a u mnie szare niebo, mam nadzieję, że chociaż ciepło będzie, to na spacer się ruszymy.

Misialina, marta &&&&&& za pracę
trasia super, że biznes się rozkręca, co by miał się nie rozkręcać, to super sprawa taka nauka, sama bym Maję zapisała jakbym blisko mieszkała...Szczególnie fajnie z tym przedszkolem:tak:Czytam o Waszych nockach - u nas to samo, do północy w miarę spokojny sen, a później wiertolenie...Dziś obudziła się o 5.30, ale udało mi się na godzinę ją jeszcze ululać
Madzioolka dobrze, że u Was lepiej, Maja dziś w nocy aż się trzęsła tak płakała, nie wiem co jest:-(
martadelka powodzenia i cierpliwości z aktem...szczególnie w sądzie cierpliwości...łatwo Wam poszło z odzwyczajeniem Emilki od zasypiania przy cycu. Zadziwiająco łatwo:tak:
zolza Maja nie toleruje łóżeczka turystycznego do innego celu niż spanie:-(próbowałam, bo myślałam, ze choć pół godz urwę dla siebie...niestety, to typ nieustannie się przemieszczający
Sorry, że pytam po raz wtóry, ale jakoś odpowiedź mi umknęła, o której wyjeżdżacie w pt?
mamusia nie wracaj do tematu karmienia piersią, po co masz się dołować...jak się czujesz?

andariel ja też wrażliwa na chrapanie męża, tylko że przeważnie jak kopniaki (:-D) nie pomagają i nadal chrapie, to ja idę spać do Emilki do pokoju. U mnie prawie 1kg do przodu, więc tragedia. A gdzie jedziecie na wakacje? Czyżby nad polskie morze? I dlatego pogody nie jesteś pewna? My też coraz cześciej myślimy o urlopie i zastanawiamy się, gdzie tu pojechać. Myślimy właśnie o naszym morzu, tylko ta pogoda...
hahaha, ja też oczywiście kopniaki najpierw sprzedaję, ale coś ostatnio M. śpi jak niedźwiedź i nie działają:no: tej nocy tak samo - a jak w końcu na niego ryknęłam, żeby się zamknął, to grzecznie wziąl podusię i poszedł do drugiego pokoju:-D cisza byla, ale spać bez niego nie lubię (i tak źle, i tak niedobrze);-)
owszem, wakacje nad polskim morzem, a dokladnie w Kołobrzegu, lokal tuż przy morzu, super miejscowka; z uwagi na dzieci wolałabym aby pogoda była dość ładna, bo mi to w sumie dość obojętne;
a Wy martadelko nad jaką miejscowością myślicie?

hej ja na szybciora bo z pracy,
Misia Marta kciuki za was &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Adariel, zołza, martadelka gdzie nad morze jedziecie bo my szukamy takiego spokojnego miejsca gdzieś moze na środku pomorza? polećcie coś proszę
Trasia super czytać takie wieści :-)
miłego dnia :-) wszystkim

Mrsmoon, będziemy jechać po zupce Ediśka - jakoś 11-12.

Kati, my jedziemy do ośrodka agro, w którym pracuje moja siostra [jest instruktorką jazdy konnej :-)] - to jest miejscowość Ulinia. A miejsce nazywa się Rancho Ulinia :-) To jest w okolicach Łeby.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry