• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwiec 2011

reklama
Kati83 - bardzo dziękuję za żel:tak:, dziś jak wciskałam do buzi Młodej kapsułkę z witaminą D poczułam na dole wyrżnięty kawałek zęba :happy:
Ja rozpakowałam się wczoraj, poprałam.

Ostatnia edycja:
Forever, gratulacje dla Krysi! :-)

Mrsmoon, a ja wczoraj dałam sobie na luz i teraz żałuję - roboty od cholery, a sił zero. Przed południem nic nie zrobię, bo mały raczył usnąć, a na 12:00 mamy lekarza. Więc popołudnie mam przerąbane - nie ma, że boli, trzeba będzie zasuwać :-p

Cześć :)
Ja dziś tez bez sił, dobzre że wczoraj nas rozpakowałam i zrobiłam Majce zupę bo dziś ledwo siedzę, T tak samo i jeszcze chmury na niebie nie zachęcają do działania, a taki ładny był weekend.

forever gratuluję zębolka, oby teraz Krysia już ładnie jadła, już nie powinno Jej tak dokuczać.

zołza a co sie dzieje że idziecie do lekarza?

Och jak mi się nic niechce... rozleniwił mnei ten weekend i sniadania na dworze :)

moon, martadelka - zaraz się rejestruję, gin w tcz jest od 10 a jak mi przywalą odległy termin śmigam prywatnie do malborlka do mojego gina co prowadził ciąże, tak szczerze do niego mam mega zaufanie a boje sie ze jak zapisze sie do jakiegoś stąd to znowu trafie na jakiegoś konowała....no ale zobaczymy

Madzioolka, to kontrolna wizyta - ważenie, mierzenie... A przy okazji pokażemy alergiczne zmiany na skórze i pogadamy o diecie [chyba jednak za wcześnie u Ediśka na jogurt].

Oooj, jak ja tęsknię za jedzeniem na świeżym powietrzu! My wczoraj zamówiliśmy pizzę - chciałam iść z nią do parku ;-) ale ostatecznie zjedliśmy w domu :-)

Zo, u nas też chyba coś nie halo po jogurcie... Zobaczymy jeszcze, póki co dwa dostał, ale te nestle.
I ostatnio nie chce nic mlecznego jeść:eek:

Mój śpi teraz a ja kawkuję i ciastuję:-D A w domu sajgon na maxa!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry