reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2011

Asia, jeszcze się zastanawiasz:szok:dla mnie decyzja jest jedna, niech wypier***la na zbity pysk. Ja rozumiem, że ludzie się nie dogadują, kłócą się itd. Ale podnieść rękę na żonę, matkę swojego syna, a przede wszystkim kobietę dla mnie równoznaczne jest z wymazaniem takiego kogoś z mojego życiorysu. Wiem, że nie będzie łatwo bo każdy chce dla swojego dziecka prawdziwej rodziny, ale musisz dbać o swoje bezpieczeństwo i Tymka też bo uwierz mi, że jeżeli ktoś raz podniósł na Ciebie rękę to zrobi to po raz kolejny, a nie daj Boże skrzywdzi i Tymka. No co za gnój, aż mi się ciśnienie podniosło:wściekła/y:

reklama
Dziękuję Wam bardzo za słowa otuchy i rady. Wiem, że odpowiedź jest jednoznaczna i muszę w końcu podjąć tą decyzję, ale... najtrudniej przyznać się, że twoje własne życie, to porażka i ktoś kto miał cię kochać okazuję się skurwy...em :-:)-( Jestem załamana :-(

Asinka jestem w szoku, to dla mnie nie do pomyślenia, takie zachowanie i alkohol to żadne wytłumaczenie, ujawnia tylko prawdziwe oblicze - teraz po alkoholu ale nie daj boże przyjdzie moment że Sz. nie będzie potrzebował go jako bodźca do działania i takie zachowanie będzie prezentował na trzeźwo.... bardzo mi przykro że znalazłaś się w takiej sytuacji i jestem z Tobą całym sercem!!!! Bardzo trzymam kciuki aby udało Ci się jak najszybciej podjąć decyzję i wyjść obronną ręką z tego wszystkiego &&& Tulam bardzo mocno!!!!!

Mamusia powodzenia jutro, trzymam kciuki za pierwszy dzień w pracy i za Tymusia :) &&&&&&&

A ja się muszę pożalić że w końcu i mnie dopadło cholerstwo - wczoraj dostałam @.... :-:)-:)-:)-( no nie mogę odżałować że to już.... tak mi było dobrze bez tego.... i dopadło mnie akurat przed samym wyjazdem z mazur.... feeeeeeeeee....... oczywiście nie miałam żadnych podpasek czy tamponów, zakosiłam jedną cioci :p i jak tylko wsiedliśmy to pierwszy kierunek - sklep. Mijaliśmy aptekę i T mówi że może tu zajedziemy a ja na to że po prawie dwóch latach bez @ to nie pamiętam jakich tamponów używałam :-) potem już w domu chodziłam i jęczałam że ja nie chce, protestuje, na co T że trzeba dziecko robić żebym znów nie miała @ :-):-):-) wariat :-D:-)

asinka - jaka porazka co? pomysl sobie inaczej.. miał chłop dobry materiał genetyczny i teraz masz tymusia :) i do tego sie nadał i juz ;-) kiedy mialabys pozniej dziecko co? :) a tak to masz tymusia a jego pusc w skarpetach bo na to zaśłuzył ! :tak:

EH COS TU DZIS PUSTO.. wiec spadam spac :) jutro ciezki dzien bez niani :angry::wściekła/y: eh.. ale sie nie denerwuje bo zjadlam końska dawke magnesu :-D

hej hej kobitki!

dubeltówka tort rewelacja!!! zdrówka dziewczynkom!
ironia i Wam zdróweczka!
trasia Marysi już na bank tak zostanie :)
mamusia powodzenia jutro :) będzie dobrze i zupełnie podpisuję się pod slowami ironii!
marta fajnie, że chociaż psychicznie odpoczęłaś :) ja też się boję jutra, przez półtora tygodnia było tyle wrażeń i ludzi w domu, a jutro zostaję z małym sam na sam, już się nastawiam na mega marudzenia, bo przecież nie zastąpię mu jeszcze 5 osób gotowych do zabawiania w każdej chwili :/
asinka ehhh strasznie mi przykro :( planowałaś swoje życie inaczej, pokochałaś faceta, masz z nim dziecko, a tu nagle wyszło jak wyszło... i też popieram dziewczyny, nie wiem czy do tego dojrzałaś, ale moim zdaniem powinnaś go zostawić w cholerę, też niestety jestem zdania, że jeśli ktoś jest w stanie podnieść rękę raz, to wcześniej czy później zrobi to ponownie, nie daj Boże któregoś dnia skrzywdzi Tymka... łatwo nie będzie ale jesteś super babką i znajdziesz siłę, żeby zadbać o siebie i Tymka! wspieram, tulam, trzymam kciuki!
Madzioolka a buuuu.... ale spójrz na to z drugiej strony, ja dostałam okres niecały tydzień po tym jak skończyło mi się krwawienie połogowe (które trwało ponad miesiąc!!!), więc i tak jesteś w gronie farciarek :) cieszę się, że majówka udana!

a ja mam okres, na dodatek chyba zaczyna mi się migrena, roboty full bo dom wygląda jak po przejściu huraganu... tylko sił brak i nastrój do d...!!! no ale nic, nowy tydzień się zaczyna, mam nadzieję, że będzie dobry dla nas wszystkich :)

Hejka, melduję się że jestem. W telegraficznym skrócie to:
1. samotne wakacje z małym dzieckiem samolotem odpadają - nie da się i już:no:
2. Młoda - dziecko wakacjowo prawie idealne :happy2:
i niestety 3. Mama Taty Młodej - mega mega porażka i rozczarowawnie, więcej z Nią kłopotu niż z Młodą było :szok:
Na odpowiednich wątkach porozwijam powyższe tematy ale jak się ogarnę no i nadrobię :tak:, w szczególności na ten trzeci mi się więcej niż ulewa......:baffled:

bry wszystkim... ;-)

kiedy ta choroba odejdzie? dzis sama z mlodym bo niani nie ma :crazy:

byle do wrzesnia... :confused2:

a na sniadanko robia sie parowki w ciescie francuskim :cool2:

reklama
Cześć :)
Oj jak mi się nie chciało dzis przyjeżdżac do pracy... liczę na to że ludzie sie jeszcze urlopuja i nie będzie duzo pracy, a co tam, nadzieja matka głupich nie :-)

Kasiawilde no wiem że byłam jedną z ostatanich bezokresowych ale do dobrego człowiekłatwo sie przyzwyczaja i to było takie cudowne.... eehhhh...

Forever
hej! witaj po wakacjach! czekam niecierpliwie na relację z podróży, uwagi i rady dot. dalekich wyjazdó z małym dzieckiem mile widziane :)

ironia ale przechodzi Wam choc trochę czy cały czas tak samo Was trzyma?
a od września Benio do żłobka tak?

Jaka u Was pogoda? bo u mnie rano było tylko 9stopni i padało chyba całą noc... a juz tak pięknie było... ale w sumie lepsza taka pogoda bo mi nie szkoda wtedy że w pracy siedzę :p

Miłego dnia :)

Do góry